- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam vse da mi e vatre...
zdraveite.parvo iskam da kaja 4e ne se bazikam i da vi pomolq da mi dadete mneniq.zna4i az sam na 17 a priqtelkite mi na 18 godini.mnogo obi4ame parite i si lqgame s mnogo maje...ama mnogo.sre6tu dobra suma 4udesa pravim.dali e normalno za na6ata vazrast?i kurvi li sme kakto kazvat horata...?nie mislim 4e e strahotno da se ebe6 za pari.kakvo lo6o ima?ne moje li vseki da si gleda kefa... \/
po cql den stoq v edna bolnica horata koito rabotqt vytre kazvat 4e tova e ludnica ...po cql den kre6tq i se blyskam v stenite ..ot vreme na vreme mi slagat nqkakyv nov vid bluza koqto se zakop4ava otzade ..davat mi d apiq mn hap4eta kazvat 4e sa vitamini az sq ne moga da razbera luda li sym ili ne horata kazvat 4e sym luda ...ahhaha a ti t1pa li si ili DA ??! decaaaaaa
Секи с акъла си, верно.. вас ви кефи за пари да се чукате-ми ваш си проблем. За мен е меко казано тЪЪЪпо !![]()
kurvi...
Да продаваш тялото си, ами като няма мозък така ще е
ХАхахПървоначално написано от niqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
![]()
![]()
![]()
Love iS swEeT BuT NoT aS swEeT aS Me
я дай адрес аз Безплатно ще те излекувамПървоначално написано от putka_eood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да курви сте.Незнам колко трябва да си тъп че да не го разбереш.Случаино да си блондинка![]()
i sreshtu kakva dobra suma pravite chudesaПървоначално написано от putka_eood
Не мисля че това е най-добрия начин за изкарване на пари.Народа от ден на ден все по зле ставаи то българския
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ти сама си зададе въпроса явно и сама можеш да си отговориш дали си курва(...та според мен си).Първоначално написано от putka_eood
Аз никога не вих си продала тялото за пари!Така като гледам ко си писала си правя извода,че ти и приятелките ти не знаете какво искате,аман от такива като вас.![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Nqmam dumi prosto.....![]()
![]()
![]()
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Дам 100% сте КУРВИ !!
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
няма лъжа няма измама щом ви харесва да сте курви ваша си работа![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еми може и да са циганкиПървоначално написано от mArTito`
ама мисля че темата е няква Ебавка..
![]()
Я постни своя снимка и си кажи тарифата![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Tv1rdo kurvi![]()
ем ас споделям мнението на другите.. определено сте си курвички ама щом толкова обичате парите дайте да ва пратя към испания и сички доволни
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
амии....какво толкова лошшо има като сте умни ебете се със всеки срешнат...хванете вси4ките болести за някакви мизерни пари...ми много ясно 4е сте курви!...да ти кажа ве4е по добре възприемам хората които се ебат на по 14г ама поне само с един от колкото такива като вас на по 17,18 които ве4е уж имат пове4е мозък...ама се ебат със вси4ки мъже за пари!
![]()
боже накъде отива света!