- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте! Преди няколко дни момичето което харесвам имаше Рожден ден и бях поръчал на един цветарски магазин да и занесе букет в даскалото.. Така и стана самоче някакъв друг също и беше изпратил букет по-голям от моя и и беше написал някаква картичка, но не беше казал кои е.. Вечерта в 12 когато тя имаше Рожден ден аз и пратих смс с пожелание за РД и тогава за пръв път и казах че много я харесвам и постоянно мисля за нея.. След това признание и след букета с цветя тя все още не ми обръща внимание.. Как да я спечеля? Дали тя ще тръгне с мен или с онзи другия?
Може би с никой от двамата.
Хубаво е , че си се сетил да и пратиш цветя, смс-а сигурно също е бил готин, но аз имам усещането , че момичето не се интересува от теб щом като не ти обръща внимание дори след това.А принципът аз пръв и пратих смс (т.е. кой превари - той завари) не важи в случая.![]()
Тъй че ако искаш съвет кво да праиш-пробвай пак и ако и тогава не стане, май ще е по-добре да се откажеш.
Сори че съм такава песимистка, но .....
tva s cvetqta ne stava zaguba na pari dadoh 50 lv na sv valentin i rezultata be6e nulev
може би и трябва малко време нз
causa perduta
по-добре се откажи и се огледай за някоя друга... щом въпреки всичко проявява явна незаинтересованост към теб...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
I az mislq taka..Първоначално написано от Няк'къв Гост
Requiem for a dream....
Щом не те харесва(това поне показва държанието й) най-вероятно няма да тръгне с теб.![]()
хехехехПървоначално написано от vvs_go
Да беше отишал в някой "офис"
А по темата: Кога ще се научите, че такива неща не се казват чрез СМС или по телефона - тка излизаш страхлив
Трябвало е да проявиш смелост и хладнокръвие като отидеш и и кажеш всичко в очите.
Имайте достойнство бе хора...
Ти сега в нейните очи си жалак... Бъдй мъж и действай открито и дирекно!
Неподходящ размер на снимка в подпис!