- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вип Брадар
Оле, пуснете си нова тв бързо, мале,
азис и венета се уговорили да не се номинирват, а азис и деси се наговорили да не бъдат себе си, да са лицемерни аа-уу,
аааааа голям цирк.
а ся се номинирват лице в лице жип брадарите, ахахах голем рейтинг, голямо шоу, мале, подлеци, аууууууу
направо ме трогна..още една причина да продължа да си чета..
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аууу край!Ся ми кажи ,че ония къдравия си е бръкнал в носа!![]()
айде,айде,не се правете..знам,че след като са прочели темата,повечето от вас са се сборили с родителското тяло за дистанционното..сега едно мерси на черито за информацията
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Мерси. Ама туу лейт :P
Хъхъхъъъ. Аз го гледах, весело беше.Ако беше безплатно щях да гласувам за Десито.
![]()
Сега и оная Христинка да си ходи от където е дошла...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
\/ Не бе, аз съм за Китаеца.
![]()
Аз пък искам Катето да си ходи. Баси истеричната леличка... Пффуууу много ми падна в очите. :smt011
Аз пък искам цицорестата Деси на задна.
desi e tupa... kak moe si vee zadnika pred cqla bulgariq ?! patka... a samo na men li mi se struva ili nassitna povtori ayyyyy okolo 20 puti![]()
![]()
Хахах това пък беше много забавно. Деси се скъсваше от смях и се забавляваше на техен гръб, а онея двете злобните се напичаха нещо. Хахах..Първоначално написано от [B
![]()
Ц-ц-ц. Ама какви сте... Аз разправям ли какво ми се иска да правим с Китаеца.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
Тя? Се е гаврила с тях? Тя няма акъл да каже 2 свесни думи, а ще се гаври с тях. А и да се гавриш с ревнива жена невинаги е безопасно - ако бях аз...![]()
И на мене, и на мене...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ужасни стеНе го гледам тоз Вип Брадър - ама земете ме информирайте кво става...
![]()
Факт е, че тя се забавляваше и се скъсваше да им се смее, а те се напичаха.Първоначално написано от `Death`Whore`
К'во му харесвате на тоз изгейчен 'китаец'???
Деси е гнусна... стояла е на 1 метър от мен... На човек не прилича. Не знам как са я замазали за ВБ-то![]()
Тя винаги се смее, нали съм я виждала по телевизията как се хили на всяко нещо.
Ааа, добро си е момчето...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
И защо да е "изгейчен"
![]()
Прави се той, усещам го аз, че е хетеро.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Точно така \
/
И да е хетеро, все тая... Струва ми се голямо дървоПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
На мен пък ми е много симпатичен и хич не ми се струва дърво... Кой знае какви работи прави...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
К'ви ли? Пъха си нещото в г*за на Азо!![]()
Или поне така твърдяха...
Ако това ти се струва възбуждащо...![]()
аз съм сигурен,че Васил е активният - като съдя по поведението и егото муПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()