.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Guest
    pogovorihme.. kaza 4e go e kazal za6toto v dadenoto kafe imalo o6te 1 momi4e s koeto e spal.. i prosto ei taka mu se bilo iztarvalo

e*i go v mamata toq negodnik gleda sa se fuka nalqvo nadqsno. edin put kato se e izpusnal sha ima i vtori mi po dobre go zareji da ne te izloji po qko :

Град
    Варна
    Монетата наистина има две страни... Възможно е да го е казал, за да те подразни или да се изфука, но има вариант и да е искал да ти сподели... понякога такива неща е по-добре да се казват, аз лично бих искала да знам ако наоколо има някоя с която е бил. В крайна сметка всеки си има минало, не може пък да не искаш да знаеш нищо за неговото. Ако обаче и за момент се усъмниш, че го е казал с недобронамерени помисли, помисли си добре дали искаш да продължиш с такъв човек. Все пак поговорете! Ти не спомена дали ти е обяснявал за секса с нея или просто е подхвърлил, че са го правили, има разлика между двете.
    Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!

Guest
    amii samo kaza 4e e stranno da e spal s pove4eto momi4eta ot kompaniqta.ne e izpadal v podrobnosti.. ama nie se razbrahme i ve4e nqma takiva izcepki..

em tova naistina e neshto koetto az nikoga ne bih napravil no bih te posavetval da govorish s nego i ako go napravi pak go zareji zashtoto moje da e s teb samo za ..... spored men e taka a moje bi go pravi naro4no ama mislq 4e tova ne e na4ina

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си