.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Тема: Раздвоен!

Раздвоен!

Хора, за пръв път в животът ми се чувствам така. В чужбина съм, от около 2 месеца. Имам си приятелка. То се вижда де. Обичам я. Заедно сме близко 2 години. Бях и обещал, че до лятото ще се върна.Естествено, тя обеща, че ще чака, докато си дойда. Но сега стана така, че се замесих във многото пари и ми предложиха работа за хиляди на месец. Кофтито е, че на интервюто, когато ме попитаха, кога смятам да си ходя, аз казах : "За Коледа". Е, наеха ме, парите са щуро луди, кофтито е, че тоя пич (по-скоро дядо) е хипер богат иии преди Коледа няма да ме пусне да си ида. А още по-кофтито е, че не съм говорил с приятелката си, защото тя явно от известно време няма време за мен. Кво да правя хора? Опитах се да мисля сам, ма зех мноо да мисля и все глупости да си мисля, няма път в моята глава за изход, така че, ако можете да ме посъветвате...10х.

emi obqsnii az ve4e po4nah da razbiram horata v takiva momenti tq ako te obi4a istinski 6te te razbere ako li ne 6te te zaebe

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Е не мисля, че толкова лесно ще 'заебе' 2 год. от живота си ей така...като нищото.

Guest
    Има ли такъв вариант в който тя да дойде да живее при теб

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има ли такъв вариант в който тя да дойде да живее при теб
    Не, защото учи, но може да ми дойде на гости зааа 1 седмица да речем?!

Guest
    Ама тя и през лятото ли учи?

Ама тя и през лятото ли учи?
    Ми да кажем, че е заета до средата на Юли, защо? К'ва ти е мисълта?

Guest
    Ами да дойде при теб до като не почне даскало и пак да си прекарате заедно лятото само че не в България а там където си ти

Ами да дойде при теб до като не почне даскало и пак да си прекарате заедно лятото само че не в България а там където си ти
    Мислих го тва, не съм говорим с нея, но едва ли ще е съгласна на повече от седмица

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Мислих го тва, не съм говорим с нея, но едва ли ще е съгласна на повече от седмица
    Защо? Поговори с нея ако искаш дали би и харесало да дойде лятото там където си без да споменаваш, че няма да можеш да си дойдеш... в крайна сметка ако нещата опрат до там... нали не смяташ да предпочетеш работата пред любовта..

Защо? Поговори с нея ако искаш дали би и харесало да дойде лятото там където си без да споменаваш, че няма да можеш да си дойдеш... в крайна сметка ако нещата опрат до там... нали не смяташ да предпочетеш работата пред любовта..
    Ми не знам. Може утре да поговоря (евентуално) с нея, пък до това, дали не смятам да предпочета работата пред люботва. Доста е условно. Кариерата и изграждането на що годе приличен живот, или една любов, преминала през Рая и Ада, макар и леко затихваща в момента, с оглед обстоятелствата? Хмм... за чудене си е.

Да те еба в късметлията! Хиляди на месец, а? Ти т'ва за да ни дразниш ли го каза!?

Както и да е

Няма какво да му мислиш
    Викай момата да живее при тебе
    Може и там да учи
    За хиляди на месец аз ще дойда да уча там (където и да е това) че и хоро ще ти играя (за да не те мъчи носталгия )
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

брат... мога да ти кажа, че съм в много подобна на твойта ситуация... в чужденеция съм от почти една година (прибрах се само за коледа).. тук си имам работа, която не мога да кажа, че обичам или че е кой знае колко добре платена за тукашните стандарти, но пак си говорим за хиляди.. въпроса е, че в BG са освен сичките ми приятели, мечти за бъдещето и спомени е и приятелката ми, с която мн се обичаме (поне до колкото знам де ) ... само дето в моя случай вече съмси зел билет за през лятото (само дето шефа не знам, ама с него ше се оправя някакси)...........
    ТА имам прилична представа какви неща ти се въртят в главата и мога да ти кажа само, че никой страничен не може може да ти помогне... колкото и да ти е тежко сам трябва да избереш между парите и момичето... единственото което мога да те посъветвам е един ден, когато не заангажиран с работа или някакви други проблеми и не си носталгично настроен (щото това поне при мен много променя посоката на мислене) да седнеш ей така и да решиш какво искаш от живота.. съвсем груба представа да си направиш за това как си след 6 месеца, след 1 година, след 5 години... и от там ше разбереш на къде трябва да се насочиш в сегашната ситуация... и с риск да стана досаден ще ти кажа, че каквото и да си избереш ако така се чувстваш най-добре и чист пред себеси няма от какво и от кой да се притесняваш

Ми... попринцип кариерата ти е по-важна. Бъдещето и т.н. Приятелките идват и си отиват. Но... знам ли ?
    Мисля че ти сам трябва да вземеш правилното решение спрямо твоите везни, не нечии други.
    Успех !

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва задължително да говориш с нея!Ако ти трябват пари, а заплащането е добро, трябва да останеш и да поработиш малко, а тя ако те обича няма да иска друг и ще те чака.Имай в предвид обаче, че така поемаш и известен риск тя да кривне от пъта, разбираш за какво ти говоря.

виж по вси4ко ли4и 4е ти наистина страшно много я оби4аш според мен и тя изпитва същото към теб защото все пак 2г не са хи4 малко...поговори с нея и дано те разбере...няма да умре ако те из4ака още малко...а и си заслужава да останеш.

Мега фен
    Аз какво ви говоря за връзките от разстояние - по някое време ти писва да чатиш и да пишеш смс-и с човек, когото не виждаш и няма да видиш месеци наред...ако тя няма време за теб от доста време, схвани намека...

Аз бих убила мъжа си, ако замине някъде да работи и не се виждаме толкова време. Баща ми замина, окей, но с мама са женени от 25 години почти и се преживява, а и постоянно си пишат и-мейли и си чатят. Но гаджета да са разделени толкова време заради едните пари...за какво събираш? За апартамент ако е, окей, за да живеете с нея в него, но КОГАТО СЕ ВЪРНЕШ, а ти като гледам, нямаш намерение да се връщаш.

а и това да идва при теб също е вариант. има ли желание има и на4ин.

Котарана
    Guest
    Ami spored men ili se varni tuk v bg i badi s neia ili si stoi tam i si izkarvai parichki.No vrazka ot rasztoianie za men ne e nikakva vrazka.Nishto niama da se poluchi.Po dobre si gledai jivota otkolkoto postoianno da ia mislish zashto ne ti zvani ili kakvo pravi dokato te niama.Niama da e edinstvenata.No tova si e moe mnenie ti si reshavash koe shte e nai-dobre

`Death`Whore`, уцели от първия път. Тука съм за да изкарам, достатъчно, че като се върна да имам къде да живея (не че нямам), но самостоятелно, отделно от нашите и техните. Вече съм пратил пари за архитекти, жалкото е , ако тря си живея самичък (или в най-добрия случай) с брат ми, в тая постройка , така да я нарека. Ако нещата се разбъркат и пъзела се обърка, май тая къща ще ми стане мавзолей...ама животът е такъв.

gostut, хубаво е като четеш, че накой друг като теб има (е имал) тоя проблем и се опрая някак си! Миси за съвета, ще размисля.

koalka, разбирам те напълно. АМа риска оправдан ли е в случая?

bqsna_teenagerka, ам и ти си права. Има ли желание може да стане, няма ли желание, ш' си намира оправдания.10х

Мега фен
    Това е хубаво, но ако заради това изгубиш жената, която обичаш, ще се чувстваш зле, дори да живееш самостоятелно. Поне се хвани на малко по-нископлатена работа, която да ти позволява да идваш в България по-честичко, а не веднъж на година. Защото не е много приятно да чакаш някого, когото почти не виждаш, толкова време с надеждата за съвместно събителство след години...

Мега фен Аватара на koalka
    koalka, разбирам те напълно. АМа риска оправдан ли е в случая?
    Не знам дали е оправдан, това трябва да питаш приятелката ти.Тя трябва да каже дали може да поддържа такава връзка.

`Death`Whore` не дава опций да пътуваш често, поради финансови причини. А и тва не е търговски пазар, за да си избираш работата от днес за утре. От както съм тук, смених 3, преди да се уредя на тая работа. И си права м/у другото , за кво ти е къща, като е празна. Ш'ти е кофти, в началото, пък може би след тва да стане неочакван обрат. Аз я познавам отлично, знам, че ме обича. Просто в момента ми е меко казано 'леко обидена', заради това, че заминавам за 2ри път. Първият се съгласи, а и беше само за 3 месеца, но тоя път, да речем, че не беше изключително въодушавена от новината, че заминавам пак. АМа как да си позволя къща, апартамент, кола или квото и да е било друго, с заплата от 300лв. (като бях в БГ). Тя осъзнаваше това и за това ме пусна първият път, ама сега не и се нравеше, но все пак ме пусна. После ми казваше, че тайно се е надявала да не заминавам, но не е имала смелостта да ми каже. А в отговор и казах, че ако наистина е имала тая смелост, едва ли съм щял да замина. Е, мога да я разбера, ама едва ли тя разбира. Целта понякога оправдава средствата, нали?

Мега фен
    Колко добре я разбирам...знаеш ли, наскоро на брат ми му предложили работа за наистина много пари в чужбина и жена му просто е казала, че ако замине, да забрави за нея. И аз бих реагирала по същия начин, ако става въпрос за по-дълго заминаване...по-добре да се живее бедно, при мама и тати, обаче да има любов и хората, които се обичат, да са заедно...

Не те коря, разбира се...и теб те разбирам...но от позицията на жена, на обичаща жена ми е гадно даже, като се поставя на нейно място.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Колко добре я разбирам...знаеш ли, наскоро на брат ми му предложили работа за наистина много пари в чужбина и жена му просто е казала, че ако замине, да забрави за нея. И аз бих реагирала по същия начин, ако става въпрос за по-дълго заминаване...по-добре да се живее бедно, при мама и тати, обаче да има любов и хората, които се обичат, да са заедно...

Не те коря, разбира се...и теб те разбирам...но от позицията на жена, на обичаща жена ми е гадно даже, като се поставя на нейно място.
    Хех как я разбираш само на 100%. Уверявам те, така е. А и ти си 2та жена, която ми го казва, абсолютно съвсем същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си