.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Тема: Раздвоен!

Аз не знам на кое момиче не би му харесало да види приятеля си и да посети нова страна, да прекара поредните красиви мигове не едно ново място... А пък и при положение, че те устройват парите, едва ли ще е проблем за теб да й платиш разходите, нали? Мисля, че тя ще те разбере, глупаво е да се притесняваш предварително. Накрая нещата ще се подредят по най-неочаквания за теб начин. Успех! :P
    Jivei divei i vsi4ko sha e okei

_Cassie_, 10x за куража

И наистина, мога да си позволя да и покрия разходите, тва е последния проблем, за който имам да се тревожа

А добре, как си обяснявате липсата на време у нея, спрямо мене? Такоа нек'во странно, че питам, ама се пак питам, нали?

Guest

Re: Раздвоен!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Хора, за пръв път в животът ми се чувствам така. В чужбина съм, от около 2 месеца. Имам си приятелка. То се вижда де. Обичам я. Заедно сме близко 2 години. Бях и обещал, че до лятото ще се върна.Естествено, тя обеща, че ще чака, докато си дойда. Но сега стана така, че се замесих във многото пари и ми предложиха работа за хиляди на месец. Кофтито е, че на интервюто, когато ме попитаха, кога смятам да си ходя, аз казах : "За Коледа". Е, наеха ме, парите са щуро луди, кофтито е, че тоя пич (по-скоро дядо) е хипер богат иии преди Коледа няма да ме пусне да си ида. А още по-кофтито е, че не съм говорил с приятелката си, защото тя явно от известно време няма време за мен. Кво да правя хора? Опитах се да мисля сам, ма зех мноо да мисля и все глупости да си мисля, няма път в моята глава за изход, така че, ако можете да ме посъветвате...10х.
    Щом ти си си намерил приятелка, значи и аз ще си намеря. Явно трябва да си повиша самочувствието! С теб много си приличаме на външен вид.

Re: Раздвоен!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хора, за пръв път в животът ми се чувствам така. В чужбина съм, от около 2 месеца. Имам си приятелка. То се вижда де. Обичам я. Заедно сме близко 2 години. Бях и обещал, че до лятото ще се върна.Естествено, тя обеща, че ще чака, докато си дойда. Но сега стана така, че се замесих във многото пари и ми предложиха работа за хиляди на месец. Кофтито е, че на интервюто, когато ме попитаха, кога смятам да си ходя, аз казах : "За Коледа". Е, наеха ме, парите са щуро луди, кофтито е, че тоя пич (по-скоро дядо) е хипер богат иии преди Коледа няма да ме пусне да си ида. А още по-кофтито е, че не съм говорил с приятелката си, защото тя явно от известно време няма време за мен. Кво да правя хора? Опитах се да мисля сам, ма зех мноо да мисля и все глупости да си мисля, няма път в моята глава за изход, така че, ако можете да ме посъветвате...10х.
    Щом ти си си намерил приятелка, значи и аз ще си намеря. Явно трябва да си повиша самочувствието! С теб много си приличаме на външен вид.
    Пожелавам ти го от сърце

Е, реших се. Още не съм говорил с моята лейди, нооо и без нея ш' си зема решението, т.е. аз вече го взех. Отказвам се от сичките тия кинти ... отказвам се, защото, струва ми се, че няма никакви пари, които да изкупят това, от което се лишавм, а именно от любовта, която изпитвам, от дъното на душата си. Просто разбрах, дадох си сметка, че парите са едно голямо нищо, парите са АБСОЛЮТНО НИЩО, ако няма с кой да ги споделиш!

Благодаря на всички Ви!

Мега фен
    Много се радвам, когато мъже говорят по този начин.

`Death`Whore`, благодаря, оценявам, когато някой говори истински и по този начин!

Мега фен
    Хей...ако не е много нахално, кажи дали има развитие по въпроса

Е, реших се. Още не съм говорил с моята лейди, нооо и без нея ш' си зема решението, т.е. аз вече го взех. Отказвам се от сичките тия кинти ... отказвам се, защото, струва ми се, че няма никакви пари, които да изкупят това, от което се лишавм, а именно от любовта, която изпитвам, от дъното на душата си. Просто разбрах, дадох си сметка, че парите са едно голямо нищо, парите са АБСОЛЮТНО НИЩО, ако няма с кой да ги споделиш!

Благодаря на всички Ви!
    решението е важно и никак не е лесно =D> =D>

Мега фен Аватара на koalka
    И аз се радвам, че си взел такова решение.Дори и после да имаш пари, няма да си щастлив, ако тя не е с теб!

Голям фен
    по-добре да се откажеш от парите и да бъдеш с нея заради чувствата които изпитваш отколкото да спечелиш многото пари и тогава момичетата да те " забележат и да осъзнаят че има нещо хубаво в теб "

Повече от фен
    Град
    майна таууун :)

Благодаря на всички Ви!

евала на момчета като теб!!!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами да дойде при теб до като не почне даскало и пак да си прекарате заедно лятото само че не в България а там където си ти
    Мислих го тва, не съм говорим с нея, но едва ли ще е съгласна на повече от седмица
    Е, за6то да не е съгласна?! А тя не иска ли да живеете в 4ужбина? Все пак и ти сега като си по4нала да изкарва6, 6те може6 да й предложи6 някаква сигурност, ако дойде при теб. Според мен говори с нея, кажи и как седят не6тата, но помисли, 4е все пак има6 6анс з работа, който не 6те полу4и6 всеки ден, а представи си се върне6 и тя ве4е не иска да е с теб...Сериозно, трябва да си мног сигурен в нея, за да се върне6 и остави6 работата. Аз те разбирам за връзката от разстояние, аз у4а във Виена, приятелят ми е в София, но слава богу всеки ден се 4ува ме по 1000 пъти...

П.С. Видях, 4е си взел ре6ение! Дано да е правилното! Успех!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Хей...ако не е много нахално, кажи дали има развитие по въпроса
    Има развитие. Замразихме нещата такива, каквито са. Ще се изясняваме, когато си ида (след 2-3 месеца) и ще оправя нещата. Нормално е, тия трепети като преди да ги няма, но всичко се връща, стига да имаш желание. Уверен съм в себе си, че мога да я накарам да засили пламъчето в сърцето и, което сега е стихнало и едва едва гори, но се стремя и всеки ден го подържам, за да не изгасне.

leti_cherry, не е съгласна, щото е студентка, първа година и учи право. Не иска си испуска шанса, за който чака цели 2 години. И я разбирам. Дал съм и свободата да решава, защото тя е умен човек и знае какво иска от мен, и от живота си.

maini4ka_sladka, благодаря ти и на теб. Положението не е розово, бих казал леко сиво , но няя да остая нещата да избледнеят, защото такава любов като нашата, близо 2 год. вече, е най-невероятната, която съм имал в живота си. Мисля, че тя е момичето, с което искам да бъда до края, но за това трябват жертви и от 2те страни. Трудно е, няя как да е друго яче, но след нощта винаги идва изгрева.

gostut, да знам, че не е лесно решението. Тва беше най-трудното решение в целият ми съзнателен живот, но го взех и се радвам, за което. Дали е било добре ... не знам, като се прибера ще видя , дали съм мислел правилно.

едит; добре, че всичко се записва и се пази, че да мога си чета от БГ кви съм ги вършил :P :P

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Аз пък си мисля, че щеше да е по-добре да си осигуриш бъдещето. Ако си те обича щеше да те чака, още повече, ти си отишъл да работиш за да имате после шанс да живеете заедно в нормални условия. В крайна сметка избора е твой, но ако аз бях на мястото на приятелката ти нямаше да те карам да избираш, защото ми се струва егоистично. В любовта често има изпитания, а вие сте попаднали на едно от най-тежките, но винаги има решение, стига да се обичате достатъчно за да го намерите.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Аз пък си мисля, че щеше да е по-добре да си осигуриш бъдещето. Ако си те обича щеше да те чака, още повече, ти си отишъл да работиш за да имате после шанс да живеете заедно в нормални условия. В крайна сметка избора е твой, но ако аз бях на мястото на приятелката ти нямаше да те карам да избираш, защото ми се струва егоистично. В любовта често има изпитания, а вие сте попаднали на едно от най-тежките, но винаги има решение, стига да се обичате достатъчно за да го намерите.

Mnogo vqrno

Disorder, вярно е ... нооо така са се стекли обстоятелствата явно. Аз съм намерил за добре тоя вариант, тя мисли, че съм избрал парите пред нея, за дето не съм останал при нея, когато най-много съм й трябвал. А що подяволите го разбрах в последствие, неам идея.

Град
    Добрич/Свищов
    Disorder, вярно е ... нооо така са се стекли обстоятелствата явно. Аз съм намерил за добре тоя вариант, тя мисли, че съм избрал парите пред нея, за дето не съм останал при нея, когато най-много съм й трябвал. А що подяволите го разбрах в последствие, неам идея.
    Прочетох в едно от мненията ти, че тя те е пуснала, което би трябвало да значи, че сте обсъдили въпроса и сте стигнали до консенсус в края на краищата. Само че ако това е така не мисля, че тя би трябвало сега да те кара да избираш. Има си време за обсъждане на проблемите, но когато се съгласиш с нещо не е редно после да се отмяташ или да караш другия да съжалява за неговото решение. Пък и си мисля, че за две години опознаваш човека до теб и ако твоето момиче наистина си мисли, че предпочиташ парите и поставя нещата така, то може би не си струва да се юрнеш да спасяваш нещо, което вече е към края си. Само ти си знаеш защо се държи така и няма време за теб както и само ти можеш да решиш струва ли си да зарежеш всичко заради нея.
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Прочетох в едно от мненията ти, че тя те е пуснала, което би трябвало да значи, че сте обсъдили въпроса и сте стигнали до консенсус в края на краищата. Само че ако това е така не мисля, че тя би трябвало сега да те кара да избираш. Има си време за обсъждане на проблемите, но когато се съгласиш с нещо не е редно после да се отмяташ или да караш другия да съжалява за неговото решение. Пък и си мисля, че за две години опознаваш човека до теб и ако твоето момиче наистина си мисли, че предпочиташ парите и поставя нещата така, то може би не си струва да се юрнеш да спасяваш нещо, което вече е към края си. Само ти си знаеш защо се държи така и няма време за теб както и само ти можеш да решиш струва ли си да зарежеш всичко заради нея.
    Да, наистина имаше дискусия отностно тва, тя от самото начало не беше много съгласна, щот за 2ри път ми се случва да я оставям, но накрая с много убеждения я накарах да се сългаси. И си прав, че когато някой е дал дума на другия, тя тряя да се спазва до край. Но хора сме, правим сума ти грешки, не е една беля и тва. А за тва дали нея или парите ... тя ми е сърдита сигурно за дето пак отидох на далече , макар и за кратко и за тва да го е казала, въпреки че няма ник'ви доводи да го казва, щот мисля, че не веднъж съм и показвал, че не се интересувам от парите и. Просто искам да съм независим и да гледам от ся да се спрявам няк'си с живота ми. А дали си струва да спасявам нещо, което е към края си ... да струва си, повече си струва от това да трупаш пари, но да си сам и да няма с кой да ги споделиш. А и не зарязвам всичко, няма как. Повел съм хорото, ще си го изиграя до край. Просто скъсих дистанцията и сместо зимата (преди Коледа), реших за по-добре да се върна след имения ми ден, лятото. (Илинден)

Град
    Добрич/Свищов
    Ами в такъв случай приятелката ти е голяма късметлийка да има до себе си човек, който толкова държи на нея и се надявам да го осъзнава.

Ами в такъв случай приятелката ти е голяма късметлийка да има до себе си човек, който толкова държи на нея и се надявам да го осъзнава.
    Еми тя го знае със сигурност това, но периода е такъв, че малко го е позабравила. Надявам се като си отида да и припомня "това-онова"

П.П. Мерси за съветите и за леката дискусийка :P Кефиш!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    е хуу де и в крайна сметка кога ще се прибереш(или та ще дойде при тебе)?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    е хуу де и в крайна сметка кога ще се прибереш(или та ще дойде при тебе)?
    Прибирам се в края на Юли, а тя ако иска да дойде , ще дойде 1-2 седмици преди да си тръгна, да си хойм заедно ... евентуално. Но тва не е тема, която е на дневен ред да се чете, изкочиха други проблеми, по-сериозни, дето тря да оправям, както винаги ... аз.

Град
    Добрич/Свищов
    Свързани с нея?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си