.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Тема: Раздвоен!

Цитирай Първоначално написано от Disorder
    Свързани с нея?
    Естест ,) . Не че се хваля, ама аз др. проблеми нямам..

НЕЩАСТЕН
    Guest
    Байооооо, ко ми се лигавиш ся???Всичко ще се оправи като си дойдеш,или тя да дойде при теб!Ама и дори да не стане скоро не е болка за умиране,аз съм толкова малък а съм живял сам около 3 години без майка ми,съвсем сам и нищо ми няма!Не се лигави, лигльо!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Амии мисля си, не е ли възможно щом заплатата ти е толкова висока, да пратиш билет на приятелката си, за да ти дойде на гости?
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Амии мисля си, не е ли възможно щом заплатата ти е толкова висока, да пратиш билет на приятелката си, за да ти дойде на гости?
    Аз че мога, мога. Но тя няма да иска си остави даскалото просто. Чакаше за него цели 2 години, не мисля, че ш'те иска да пропусне нещо, било то дори и за 1 седмица....

НЕЩАСТЕН, аз не се оплаквам, че съм далече от нея или от нашите ... просто нещата са далеч отвъд тоя проблем.

едит; ся се сещам, че преди да замина, след 2 дни тя почваше училище, а след 5 имаше 2 изпита, за които тряяше да се подготвя иии когато разговарях с техните да я пуснат (щот се познаваме естест.) те отказаха.
    Та си мисля, че за тях, ученето на дъщерята им е по-важно от това, да бъде щастлива (е не чак толкова при раздяла), но все пак... ии сега не знам дали няма да се повтори същото , т.е. да не я пуснат

ako q obichash tolkova mnogo ... napusni rabotata ... vse pak navsqkyde bi nameril rabota ... no ako ne si sig v chuvsta si i mislish che parite koito sa tolkova mnogo sa po vajni ot liubovta trqbva da pogovorish s neq ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от НЕЩАСТЕН
    Байооооо, ко ми се лигавиш ся???Всичко ще се оправи като си дойдеш,или тя да дойде при теб!Ама и дори да не стане скоро не е болка за умиране,аз съм толкова малък а съм живял сам около 3 години без майка ми,съвсем сам и нищо ми няма!Не се лигави, лигльо!
    Да бе нищо ти няма освен това че си педалче. Ае стиа ся.
    Плюс това тате кашля кинти нали бе.
    Гейче.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Всъщност няма по-важно от трупането на пари

Едит: Току-що видях, че си се отказал от парите...

Цитирай Първоначално написано от Няк'къв Гост
    Всъщност няма по-важно от трупането на пари

Едит: Току-що видях, че си се отказал от парите...
    Хех ... не знам защо така мислиш, ама да те светна все пак. Отказах се от парите, но на половина. Т.е. оставам тука още 2 месеца (до 1-3 Юли) и се прибирам, а не както бях запланувал до Коледа горе долу. А и аз не съм алчен, ако нишу не стане работата си ми остава, ще се върна и ще продължа, далече, без мисли и глупости, ако ме разбираш. Пък кат стана на 35-40 мое и се оженя и си живея с др. жена примерно

Братле евала, че си взел решение!

Guest

Re: Раздвоен!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Хора, за пръв път в животът ми се чувствам така. В чужбина съм, от около 2 месеца. Имам си приятелка. То се вижда де. Обичам я. Заедно сме близко 2 години. Бях и обещал, че до лятото ще се върна.Естествено, тя обеща, че ще чака, докато си дойда. Но сега стана така, че се замесих във многото пари и ми предложиха работа за хиляди на месец. Кофтито е, че на интервюто, когато ме попитаха, кога смятам да си ходя, аз казах : "За Коледа". Е, наеха ме, парите са щуро луди, кофтито е, че тоя пич (по-скоро дядо) е хипер богат иии преди Коледа няма да ме пусне да си ида. А още по-кофтито е, че не съм говорил с приятелката си, защото тя явно от известно време няма време за мен. Кво да правя хора? Опитах се да мисля сам, ма зех мноо да мисля и все глупости да си мисля, няма път в моята глава за изход, така че, ако можете да ме посъветвате...10х.
    Купи и билет до теб за лятото, щом ти не можеш да се върнеш заради работата.
    Щом толкоз много искаш да я видиш и да не си престъпиш обещанието и щом работата ти позволява да похар4иш пари4ки за един билет,
    мислиш ли 4е няма да и хареса
    1да те види
    2 да види къде живееш и как и да се увери, 4е не и слагаш рогца
    3 да поптува малко
    ??
    не 4акай самолетните билети поевтиняха от днес

Guest
    а кво зна4и 4е" нямала време" за теб?
    не отговаря на писмата ти?
    не ти вдига телефона?
    малко по-то4ен можеш ли да си?

все пак я питай има ли време за една екс-кур-зи-я, пък тогава в зависимост от отговора решавай

Абе то няма лошо за билета, ама нали ви викам, че техните евентуално могат пак да се направят на дръпнати и да не я пуснат заради това у-ще, иначе на мен ми е най-лесно да резервирам билет и то в бизнес класа, ама тфа е най-най-най малкото за момента. Тя ми е леко сърдита за дето я оставих отново, леко е разколебана, но тва не ми пречи да и се обаждам вс. ден и да подържам онова нещо наречено любов, защото знам, че и тя ме обича.

а кво зна4и 4е" нямала време" за теб?
    не отговаря на писмата ти?
    не ти вдига телефона?
    малко по-то4ен можеш ли да си?
    Начи от преди 2 седмици насам нещата малко се попромениха. Т.е. вече си пишем пак, преди не вдигаше тел, ся вече си говорим всеки ден и така... тва имах в предвид

Град
    РЮАР
    Брато... обади се по телефона на родители те и.. говори с тях мисле че може и нещо да стане.. резервираш билет-а и си я прибираш при тебе... според мене това е решението... а иначе ако не стане това ... ако ТОЛКОВА МНОГО те обича ще те изчака до Коледа не виждам как1в е проблема..
    лел брато дано се оправят нещата.. успех!

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Брато... обади се по телефона на родители те и.. говори с тях мисле че може и нещо да стане.. резервираш билет-а и си я прибираш при тебе... според мене това е решението... а иначе ако не стане това ... ако ТОЛКОВА МНОГО те обича ще те изчака до Коледа не виждам как1в е проблема..
    лел брато дано се оправят нещата.. успех!
    Гледай ся. Обаждах се на техните, обаче теее ни ези, ни тура. Хем казват да, пък със следващото изречение ми намекват, че не са съгласни. После пък ми викат ; Питай си нея .... абе яка каша, напрао нзн кфо да си мисля. А и си идвам или в началото на Юли или в края на Юли, зависи от едно друго нещо. А наистина ме обича, знам го, просто нещо в нея я раздира, яд я е че не успя да ме спре, въпреки че искаше, но не знаеше как... И да , ДАНО се оправят нещата, ш' и нося пръстен (годеж:Р) от тука

Град
    РЮАР
    лол ааа ше ме поканиш на сватбата неможе без мене ....
    Ам знаеш ли к'во направи и резервирай билет-а и си я зимай при тебе...
    Родителите нормално е да не я пуснат се пак колкото и голяма да е за тях си остава тяхното малко момиченце което пада с колелото и си жули колената... мислиш ли че с такава лекота те ще кажат " да " ...
    Естествено че ще има заобикалки и т.н...
    Билет-а -> Самолет-а -> При Тебе... т'ва е..

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    лол ааа ше ме поканиш на сватбата неможе без мене ....
    Ам знаеш ли к'во направи и резервирай билет-а и си я зимай при тебе...
    Родителите нормално е да не я пуснат се пак колкото и голяма да е за тях си остава тяхното малко момиченце което пада с колелото и си жули колената... мислиш ли че с такава лекота те ще кажат " да " ...
    Естествено че ще има заобикалки и т.н...
    Билет-а -> Самолет-а -> При Тебе... т'ва е..
    Хаха радвам ти се на тфа дето пишеш Доста окуражително звучи и лесно, ама същност дали е така нямам отговор за сега. Следващият път като и се обадя или кат се гледаме в скайп ще я питам да видим кво ще каже тя...

П.П. За родителите си абсолютно прав и там ми е болката за момента, как да я изтръгна от тяхната ревност. Те си мислят, че още е малка иии искат да решават до няк'ва степен вместо нея. Така е, моята майка ме ревнува от нея, нейния баща от мене ... абе "радост" ли е , да се опише

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си