`Death`Whore` не дава опций да пътуваш често, поради финансови причини. А и тва не е търговски пазар, за да си избираш работата от днес за утре. От както съм тук, смених 3, преди да се уредя на тая работа. И си права м/у другото , за кво ти е къща, като е празна. Ш'ти е кофти, в началото, пък може би след тва да стане неочакван обрат. Аз я познавам отлично, знам, че ме обича. Просто в момента ми е меко казано 'леко обидена', заради това, че заминавам за 2ри път. Първият се съгласи, а и беше само за 3 месеца, но тоя път, да речем, че не беше изключително въодушавена от новината, че заминавам пак. АМа как да си позволя къща, апартамент, кола или квото и да е било друго, с заплата от 300лв. (като бях в БГ). Тя осъзнаваше това и за това ме пусна първият път, ама сега не и се нравеше, но все пак ме пусна. После ми казваше, че тайно се е надявала да не заминавам, но не е имала смелостта да ми каже. А в отговор и казах, че ако наистина е имала тая смелост, едва ли съм щял да замина. Е, мога да я разбера, ама едва ли тя разбира. Целта понякога оправдава средствата, нали?