Здравйте на всички...Значи с моят приятел ходим повече от година и двамата сме на по 14 и много се обичаме,но скоро аз се запознах с гаджето на братовчедка ми и започнахме да си пишем много по скайп и в mIRC...Един ден излязох с тяхната компания малко да се поразведря след поредния спор с приятеля ми и се запознах с въпросното гадже на братовчедка ми.Тя отиде за малко до WC и останах сама с нейната компания и той седна до мен и започна да ми говори,аз бях с едни очила той ме помоли да ги махна,защото съм била имала хубави очи и аз ги махнах.Като дойде братовчедка ми седна при него...На излизане от кафето то ме хвана през кръста,но аз се дръпнах и му казах,че си имам приятел и той също е зает.Момчето не е за изхвърляне,но аз не мога да зарежа връзка повече от година.След като се прибрах реших да го споделя на приятелка,която на следващия ден започна да ми пише бележки и аз и разправях какво е станало бях написала "че си бях прекарала яко",че момчета не е лошо.Тя ме помоли да го опиша и аз написах с каква коса и с какви очи и накрая написах,че е много миличък,защото като си писахме по скайп като му споделях за какво се караме с приятеля ми и той се държеше мило...И тези бележки приятелят ми ги намери и поиска да скъсаме,защото това което е написано в бележките било непростимо,а аз не виждам какво толкова да бях написала...но аз се притовопоставих и не исках,защото това въпросното момче ме хвана за кръста,а С. започна да си мисли,че сме нещо повече,че не го обичам,а преди време се бяхме скарали за доверието и много доверие ми няма та въпроса ми е ...Как да го накарам да ми повярва???Как да спре да мисли за това за тези бележки...Благодаря предварително...Изключитен много ми трябва съвет...