Skusah s priqtelq si .. predi mesec /bqhme zaedno 2 meseca ../ sled tova be6e vakanciq .. ne se vijdahme i svur6i vakanciqta .. zasqkohme se na centura .. sled tova minaha 3-4 h i po4na da mi zvuni i da mi pi6e smsi .. imah nad 40 za 30 min .. i nqkakvi ne6ta za izqsneniq i syjaleniq i tn .. obe6tniq su6to .. bqh izligala 4e imam drug no ne be6e taka .. pitah go "znae6 li izob6to kakvo iska6 ve4e ?"toi mi otg -znam no e nevuzmojno ve4e .. ima li smisukl da kazvam .. i nakraq mu kazah cqlata istina 4e go izlugah za da vidq dali se intersyval ..ot men ..ta sled tova toi me pita 6te trugna li otnovo s nego obe6ta da e razli4no da e po vnimatelen s vruzkata ni .. i sled 2-3 dni .. pisahme v 4ata i mi predloji da hodim na diskoteka zaedno .. kak da postupq .. predi da mi predloji da opitame da budem zaedno .. 4etoh edni negovi smsi .. za edna koqto toi mi kazva6e 4e neponqsql .. atam stava6e vuupros i za men v onezi smsi ..kazva6e i -da ne se pritisnqva 4e sme skusali i nikoi nemojel da mu kazva s kogo i kakvo 6te pi6e .."toi nezane 4e znam za tezi smsi .. ot togava sum adski oburkana .. ta sled 2 dni 4aka da hodim na diskoteka i sy6to 4aka da mu otgovorq dali iskam da bydem otnovo zaedno .. haresvam go i toi mi kaza su6totot .. no kolko e vqrnoo tova ve4e ne se znae .. ponqkoga imam 4ustvo 4e iska da mi go vurne za deto go zarqzah i me e strah .. da se vurna ,no ot druga strana moje puk da e v praviq put ve4e i da e dobra nova vruzka osven ako ne stane po-sle o ot predi .. Milq vi za nqkakyv savet ? Za na4alo kakvo mislite da otida li na diskoteka s nego ?