A mi moje bi za6toto znam 4e sq izlzia s edna koqto q ubijda6e pred men .. imam nqkakyf stimul da sum s nego .. sega oba4e ne mislq ve4e 4e tolko dobra ideqta prosto 6te go pitam .. katio se vode6e 4e hodim izlizal li e s neq .. i pri vuzmojnost .. 6te si hvana drug .. a tova mislq 4e go pravi za6totot .. edin vid se polu4i 4e se hvale6e predi s men .. na toq i oniq .. ne mislq 4e go zaslujava no ima ne6to koeto me e qd .. i nz kakvo e tova .. namrazvam mom4etata 4estno da vi kaja .. no do sq za 1-vi put popadam pa na takyv sme6nik .. koito neznae 4e znam vsi4ko no vupreki tova nahalno si se opitva da me izluje .. e nqkoi hora ne msilqt s tva keoot i e dal bospod mislq 4e .. i toi e takuf ne mislq da hodq na disko .. kakto i da trugna otnovo s nego ne sum mu otgovorila o6te i nai dobroto deto moga da napravq e da si namerq zadiskoto drug ..
;]]]]]]]]]]
a toi naiveroqtno 6te e tam .. a moje i da go nqma .. ne mi i puka sq 6te mu kajza vs deto iskam .. tui kat zmnam 4e o6te 4aka za polojitelen otgovor .,. ili 6te go pomu4a malko .. za da vidq kakvo moje da mu suzdade o6te bolniq mozyk ..
i 6te se izleq nai nahalno..kakto si go i zarqzah...