.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    GoLdy
    Guest

Moderated:Какво да правя, за да ме хареса?

има едно мом4е , което харесвам
    аз мн добре знам кои е , но за сега си говорим само онлине
    незнам какво да правя за6тото го харесвам мн
    помогнете ми искам и тои да ме хареса но незнам какво да правя кайете ми пуржо как да превлека вниманието му в 4ата

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Тъпо е в чата.. всичко е ФАЛШИВО И ИЗКУСТВЕНО!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Изкарай го навън,ако не сте се запознавали,направете го. Помотайте си,поговорете си,пък ако се харесате то ше се прояви.Докосването е важно и говори много за характера ти - не се притеснявай от скъсеното разстояние,хващай го за ръката..абе ти си знаеш(ако не знаеш ще ти дойде отвътре) Покажи му ,че си забавна и приятна и че с теб си струва да си прекарва времето.

Обичам да повтарям ,че в Интернет любов не се прави,тъй че в чатовете нямаш шанс да го зарибиш.

И то май тва е. Успех!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от beautiful.soul
    Тъпо е в чата.. всичко е ФАЛШИВО И ИЗКУСТВЕНО!
    така е...в чата нищо не става...най-добре го покани на кафе..излезте,вижте се поговорете а/у

Мега фен Аватара на koalka
    Добре, а защо общувате само в чата?Вижте се, поговорете си, покажи му, че го харесваш и виж как ще се развият нещата.Това, дали ще те хареса зависи от него и от това може би ти каква си.

Re: Moderated:Какво да правя, за да ме хареса?

Цитирай Първоначално написано от GoLdy
    има едно мом4е , което харесвам
    аз мн добре знам кои е , но за сега си говорим само онлине
    незнам какво да правя за6тото го харесвам мн
    помогнете ми искам и тои да ме хареса но незнам какво да правя кайете ми пуржо как да превлека вниманието му в 4ата

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!
    любовта ти е виртуална остави го не си трува знам го от личен опит никой не е такъв за какъвто се представя не си е "полазал зъбките" просто го остави ...
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Ако го искаш за себе си, загърбваш чата и го каниш навън, на среща. Ако иска и всичко се развие добре първият път, подържайте си контакт в нет-а, но тряя да направиш така, че срещите ви тря да са предимно в РЕАЛНИЯ свят, не във ВИРТУАЛНИЯ!

Вижте се, поговорете си, покажи му, че го харесваш и виж как ще се развият нещата.Това, дали ще те хареса зависи от него и от това може би ти каква си.
    Ето подобно мнение на моето

Повече от ясно е, че трябва да се видите на живо. Излишно е да ти го казвам. Друж се естесвено, няма смисъл от преструвки. Ако той те хареса, трябва да хареса теб, а не момичето, за което ще се представиш, защото това е най-глупавото, което можеш да направиш.
    Jivei divei i vsi4ko sha e okei

5666666664

Ако мислиш че онлайн може да се влюбиш .... просто си силно приивлечена ... излесте и ако мислиш че си флюбена .... действай

Чат suX,всичко Face 2 Face

Неее. Всеки, който казва, че е паднал в плен на любовта, в Интернет, бърка тотално. Там е само едно привличане. Харесва ви някой да ви разбира и да уважава тва, което казвате. Всичко е перфектно. Няма недостатъци, или почти. Виж на живо вече е друго нещо и там тряя да постигаш целите си!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Неее. Всеки, който казва, че е паднал в плен на любовта, в Интернет, бърка тотално. Там е само едно привличане. Харесва ви някой да ви разбира и да уважава тва, което казвате. Всичко е перфектно. Няма недостатъци, или почти. Виж на живо вече е друго нещо и там тряя да постигаш целите си!
    Абсолютно за !
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

GoLdy
    Guest

разбирам ви

аз мн добре знам кои е и става дума 4е се познаваме ( само на здр здражеи сме ) и ми е трудно да го поканя не 4е съм някжа задръстена но искам тои да прояви интерес о6те в 4ата и евентоално да се видим.
    мъ4а се да изляза готина в неговите о4и ( и не 4е не съм попринцип ама просто се се издънвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си