- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако искаш прочети и помогни
приятеля ми си е качил снимки в сайт за запознанства,с цел на общуване-флирт. преди време аз си бях качила но си помислих, че ще му стане гадно като разбере и ги свалих. а сега ми е толкова гадно щото знам колко курви има в тоя сайт![]()
![]()
![]()
![]()
какво да правя чувствам се ужасно...
е кво толкова, просто явно приятеля ти е някъф суетен плейбой и обича да го гледат![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
omfg...и какво като си е сложил снимки...няма да го изядът...ако наистина те обича няма от кво да се притесняваш
На мен би ми станало интересно защо си ги качва и бих го попитала, без да се карам и да вдигам скандали.
Аа! Как така да няма нищо бе?!Аз ако видя моя да е ка4ил снимки в сайт за запознанства, няма да ми стане много готино.
![]()
Робинята на Quench
аве най добре е да си ги махне че.....
тия к*рви са мн мн настоятелни
ако му кажеш всичко открито не би трябвало да има проблеми
п.п аз съм ги заел всичките к*рви по тия сайтове![]()
няма да имат време за него
Моето гадже има от преди да се запознаем и си поддържа профила. Аз също имам, ама голяма работа. не е попречило или навредило на връзката ни!
виж 4АСТ от ежедневието е на едно мом4е да флиртува! няма от какво да сее притесняваш ако е свестен и те оби4а няма да офейка с някоя друга! а и щом той си е сложил сложи си и ти! just relax baby
Важна част от ежедневието и на днешните пикли е да флиртуват...но така е, когато човек няма самочувствие - трябва да го поддържа изкуствено.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
То и аз имам, от близко 2 години, ама тва не е представлявал проблем за приятелката ми. По-скоро няк'в шеговит подход, да види, колко пъти ш'ме гледат в нета. Е за мое щастие не много![]()
Е, ти па.. Ела при мене бе, аз нямам снимкиПървоначално написано от спиралка
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от lesstats
v teb me kefi tva 4e si skromen
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Еее, спокси, може би го е направил, за да те издразни, а може би и за да ти се докаже колко желан и харесван е :P Ако си сигурна в него, не би трябвало да се притесняваш![]()
П.П Аз също имам снимки в един сайт, няма нищо лошо. \/
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
Регни някъв профил, зариби го нещо да видиш колко ти е верен и държи на теб, ако всичко от негова страна е Ок, проблем няма![]()
And nothing else matters..
ако те обича няма да им обръща внимание...аз преди време имах,но ги махнах...спокойно не се притеснявай...Първоначално написано от koalka
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава