.

Виж резултатите на анкетата: Кое е най-важното качество, което трябва да притежава едно момиче?

Гласували
10. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да е умна

5 50,00%
  • да е забавна

5 50,00%
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен
    Град
    Sofiq

Mомчета, какви момичета харесвате?

Въпроса е ясен.

ПП:Моля момичетата да не отговарят в анкетата.

не съм мом4е и не гласувах но могА да кажа 4е въпросът ти е безбожно тъп! според теб мом4етата какви харесват....искат и да са умни и да са забавни и да са секси и да са красиви!!! вси4ко искат! и по възможност и хубави цици да имат.мисля 4е това всеки го знае не е нужно да пускаш тази тема

bqsna teen az te podkrepqm v tozi otgovor ako ne e umna e tupa ako ne e zabavna e sku4na i kwa e faidata ot neq ???
    You are Misleading and or Homosexual

Мега фен
    Момиче, ти на 13 какъв опит имаш с момчетата? Ясно е какъв е, щом изказваш подобни мнения. Умният мъж търси умна жена - красива, разбира се, но не това е най-важното, както и циците. А за забавността - мъжете принципно са забавната част от човечеството и доста от тях биха се комплексирали от много забавна жена, защото няма те да са център на вниманието.

Явно момичето иска да разбере дали за тях е по-важно момичето да е забавно или да е интелигентно.

И едно уточнение, деца - щом един човек не е безумно забавен, това не означава, че е скучен. Някои хора просто не умеят да забавляват другите.

хахааха
    аз защо няма отговор "не харесвам момичета"
    аз съм така хахахахахаха
    не ве
    значи за мен най важното е да е мн лъчезарна /т.е. винаги усмихната/
    и да не се притеснява да заговори момче ако го харесва

512

Умна

Град
    София
    Ми сиг и двете Ама мисля че съм повече умна отколкото забавна... Защото сички казват за мене че съм душата на компанията и супер много ми се радфат, обаче знам кога да спра да се прая на шут и да бъда нормална... Важното е от момчета най-вече... Но ако е "някой първа класа" ще търси и тя да е такава... А другите ще се комплексират като видят яко момиче което има сички качества и просто ще си кажат "О не тя няма да ми обърне внимание... С една дума перфектна е.." ... Момчетата не харесват момичета по-умни от тях.. Случайно да не се окаже тя "шефа"... Обаче аз съм умна... ама тва не ми е проблем, шото като си умен можеш да избираш да бъдеш или тъп или умен... Се имаш избор и се те харесват.. от къде тръгнах къде стигнах
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    КЕф ти е просто да си пускаш тема?
    Сама не можеш да се сетиш че вс момчета са с различно мнение?
    Не можеш да се сетиш че характера на един човек не се изчерпва с тези 2 неща ???
    Блондинка си ?

2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    КЕф ти е просто да си пускаш тема?
    Сама не можеш да се сетиш че вс момчета са с различно мнение?
    Не можеш да се сетиш че характера на един човек не се изчерпва с тези 2 неща ???
    Блондинка си ?

Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

angel_eyes_f
    Guest

kakvi mom4eta haresvam

• [ mom4etata koito na men mi dopadat :trqbva da e 4aroven ne e zaduljitelno da e krasiv ,slab,visok,da e sportist , za6toto sportistite imat hubavi tela.da ne pu6i i da e svqsno mom4e ,koeto se vodi s hubava kompaniq.da e zabaven,mil,da e kavaler i da ovajava mnenieto na drugite kako i da ovajava momi4etatan za6toto ne vsi4ki go pravqt,a trqbva za6toto nie go zaslujavame.))

Мега фен
    ..и глупав като теб вероятно.

Мн умна и Мн готина. Тва е тя :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си