- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- bez sutien???
Zdraveite,izvinete ako se povtarqm,no mislq che nqma tochno tova koeto me interesuva, ato e : Vredno li e da vlqza v solariuma bez sutien?Zashtoto chuh neshto podobno a az do sega vinagi sum si svalqla sutiena....
И аэ съм чувала подобни неща,но неэнам дали са вярни..!ДА ти кажа и аэ влиэам БЕЭ...!Мисля си ,че няма чак такова эначение...!Освен може би ако го посещаваш твърде често...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аз напълно голичка се пека![]()
хахаха![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Първоначално написано от KuPO
![]()
![]()
Колко е на минута
![]()
от вас зависиПървоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
Първоначално написано от KuPO
Значи ще се уредим...
![]()
"Който ни играй, ни пичели"![]()
Ви да не се зарибявате е![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Е нали гледам да си уредя безплатно солариума![]()
яд те е ,че нямаш солариум налиПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
Да еПървоначално написано от KuPO
, но ще идвам да ползвам твоя
![]()
![]()
Айде ние се уредихме, ама ти как ще плащташ...Първоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
Ем нз ще му уредя някоя циганка и да се радва момчето![]()
![]()
Горкичкият той...
хахаха![]()
Виж, че момчето се изплаши и избягаАх, какви сме гадинки
![]()
възползвахте се ,че ми спря нета![]()
Adwokat за една циганка няма та пусна да влезеш вкъщи даже\
/
И зако е? аз няма да ва окрада спок , освен циганката ако не открадне нещо нзПървоначално написано от KuPO
![]()
няма сделка![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!