za6to mesto kogato svur6a da puskam sperma puskam nekfo prozra4no
триаа ти анален секс(да те е*ат)
На колко години сиАко си на 12 не питаи
![]()
Ако си на повече се консултирай със специалист
)
Ако не да не те ебе
![]()
![]()
Аз за непрозрачна сперма не съм чувала![]()
![]()
![]()
![]()
туй смазка бря![]()
И аз, и аз...Първоначално написано от `Death`Whore`
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Tva vaprosa e tolko tap che vse edno Devstvena da pita shto me boli kato si vkarvam razni neshta v P***ata![]()
Еми най вероятно защото си малък...
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Дайде ся батко ви да ви светне ква е тая смазка. Тая течност се отделя за да провежда сперматозоидите по лесно до яйцеклетката. Нормално е да излиза заедно със сперматозоидите, но понякога когато си си палил пишока 12 часа без почивка, ти излза само тва щото просто няма запаси от сперма.. Другото е когато възбудата е по малка.. А третата причина е че все още си малък и ташаците ти образуват само тази течност..
защото си на 12.13,14 г
хахахПървоначално написано от Spraymaster
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Тя си е прозрачна!Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
И не е смазка, казва се простатна течност.
pich kvo ti kaja .. ako si nekav malak e logichno ne se pritesnqvaiama ako si minal 16 godini veche .. ako sym na tvoe mesto she otida na doktor shtoto tova si e malko opasno
![]()
hodi se pregledai.. a i samo da te pitam shto oshte go karash na chekii ? jena nema li za tebe ?
![]()
![]()
![]()
ne be ne sa samo za ebane .. stavat i za![]()
Като гледам темата, дето пусна, и ти май ставаш за това...Първоначално написано от BlackDev1L
![]()
![]()