- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лееееко се притеснявам....
значи сннощи с приятелката ми правихме секс със презерватив.. нали всичко е нормално.. свърших си... но след като свърших махнах презерватива и нямаше и две минути пак правихме секс ама без презерватив.... аве дали е възможно да е забременяла пожеше по пишката ми имаше още сперма..... иначе накрая не свърших в нея !
не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път.....
Мама ми казваше едно време след секи път да си го мия(така и нито 1 път не го направих) ама Вие веднага да го повторите!![]()
нали знаеш че всичко е възможно на тоя свят ама мисли позитивно на нещата
![]()
mi da vazmojno e shtoto ako ne si se izpraznil hubu parviq pat vtoriq moje da izteche neshto...axaxaxax Ama veroqtnostta e 50 na 50!vednaga i vzimai hapche za da ne riskuvate!!!
Ся ще ти кажа сериозноПо каналчето имаш още много сперматузоиди...според мен е доста по-голям риска от колкото ако сте го правили 1вия път без,свършил си вънка и след тва 2рия със
![]()
Ми възможно е.
![]()
Робинята на Quench
Est che e vuzmojno e kato ne si se izmil..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ti4ai za xap4etaaa i test..
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Има опасност!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
имаме баща във форума!
ми пи4 за тая работа си има тест
плс кръсти го Георги ако е момчи,за момиче Мария .![]()
I na praktika s16to.....Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Warning!
Да, ама шанса е много на малкоПървоначално написано от Анонимко
Що пък "опасност"? Не можеш ли да напишеш "вероятност"?Първоначално написано от Aleandra
Аз съм убеден че е хванала, как така ще си свършиш и после пак че и без кондом, някой беше казъл по-горе, по-добре си е първия път без, пък на вторя си сложи презерватив,не като теб, човека си е много прав. Като за теб, всеки път си го прави с презерватив.![]()
P.S. Аман от неинформиранипърво прочети малко биология пък после си мисли че патката ти става не само за пикане
![]()
може, ма да ти кажа, за да стане бебе трябва и яйцеклетка. мацката в овулация ли е?
Първоначално написано от Fusion
Аз нещо недоразбрах...примерно ние го правим първо с презерватив, а после без (рядко и то за малко), след като той се е измил,изпишкал. За мен това звучи по- логичното да има по-малка вероятност, когато вече 1 път се е изпразнил, после да е по-нерисково.
и това е изход, но той след като е свършил е махнал презерватива, и пак и го е сложил, риска как да не е голям.Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
![]()
Има минимален шанс...но трябва д авнимавате малко повечко!!! Иначе има шанс 50/50. .. или е бременна или не. Съгласна съм за теста
eii 2minuti .. 6se izqdete bre :P
a po temata: dosta veroqtno e ..
preporu4vam duo tabletki za spe6na kontracepciq (do 72h sled akta) + edno test-4e .. i da se nadqvame 4e nqma za kakvo da se pritesnqvate![]()
Аааа...така директно не биваПървоначално написано от Fusion
точно така...
Напълно е възможно! Отивай до аптеката за тестче и хапченца, иначе след извесно време, може и да каниш из форума на кръщене!![]()
П.П.:Стискам палци да не е станало, ако е така, следващия път внимавайте повече!!!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
nemoje da zabremenee spoko za da zabremenee spermatozoida trqbva da se istrelq a ti ve4e si go istrelql