.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    nfs-fan
    Guest

лееееко се притеснявам....

значи сннощи с приятелката ми правихме секс със презерватив.. нали всичко е нормално.. свърших си... но след като свърших махнах презерватива и нямаше и две минути пак правихме секс ама без презерватив.... аве дали е възможно да е забременяла пожеше по пишката ми имаше още сперма..... иначе накрая не свърших в нея !
    не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път.....

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Мама ми казваше едно време след секи път да си го мия(така и нито 1 път не го направих) ама Вие веднага да го повторите! нали знаеш че всичко е възможно на тоя свят ама мисли позитивно на нещата

mi da vazmojno e shtoto ako ne si se izpraznil hubu parviq pat vtoriq moje da izteche neshto...axaxaxax Ama veroqtnostta e 50 na 50!vednaga i vzimai hapche za da ne riskuvate!!!

Ся ще ти кажа сериозно По каналчето имаш още много сперматузоиди...според мен е доста по-голям риска от колкото ако сте го правили 1вия път без,свършил си вънка и след тва 2рия със

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ем на теория е възможно

Мега фен
    Град
    SF
    Ми възможно е.

Робинята на Quench

Est che e vuzmojno e kato ne si se izmil..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

ti4ai za xap4etaaa i test..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Има опасност!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз съм убедена, че е възможно .. но дали при вас е станало никой не може да знае.
    Да си направи тест милата, пък дано гафът да не е станал.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

имаме баща във форума! ми пи4 за тая работа си има тест

Guest
    плс кръсти го Георги ако е момчи,за момиче Мария .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ем на теория е възможно
    I na praktika s16to.....

Град
    Русе
    Warning!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ем на теория е възможно
    I na praktika s16to.....
    Да, ама шанса е много на малко
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Има опасност!
    Що пък "опасност"? Не можеш ли да напишеш "вероятност"?

Аз съм убеден че е хванала, как така ще си свършиш и после пак че и без кондом, някой беше казъл по-горе, по-добре си е първия път без, пък на вторя си сложи презерватив,не като теб, човека си е много прав. Като за теб, всеки път си го прави с презерватив.

P.S. Аман от неинформирани първо прочети малко биология пък после си мисли че патката ти става не само за пикане

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    може, ма да ти кажа, за да стане бебе трябва и яйцеклетка. мацката в овулация ли е?

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fusion
    Аз съм убеден че е хванала, как така ще си свършиш и после пак че и без кондом, някой беше казъл по-горе, по-добре си е първия път без, пък на вторя си сложи презерватив,не като теб, човека си е много прав. Като за теб, всеки път си го прави с презерватив.

P.S. Аман от неинформирани първо прочети малко биология пък после си мисли че патката ти става не само за пикане

Аз нещо недоразбрах...примерно ние го правим първо с презерватив, а после без (рядко и то за малко), след като той се е измил,изпишкал. За мен това звучи по- логичното да има по-малка вероятност, когато вече 1 път се е изпразнил, после да е по-нерисково.

Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf

Аз нещо недоразбрах...примерно ние го правим първо с презерватив, а после без (рядко и то за малко), след като той се е измил,изпишкал. За мен това звучи по- логичното да има по-малка вероятност, когато вече 1 път се е изпразнил, после да е по-нерисково.
    и това е изход, но той след като е свършил е махнал презерватива, и пак и го е сложил, риска как да не е голям.

Мега фен Аватара на koalka
    Има вероятност да забременее, но е малка.

Голям фен
    Град
    :)
    Има минимален шанс...но трябва д авнимавате малко повечко!!! Иначе има шанс 50/50. .. или е бременна или не. Съгласна съм за теста

eii 2minuti .. 6se izqdete bre :P
    a po temata: dosta veroqtno e ..
    preporu4vam duo tabletki za spe6na kontracepciq (do 72h sled akta) + edno test-4e .. i da se nadqvame 4e nqma za kakvo da se pritesnqvate

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf

и това е изход, но той след като е свършил е махнал презерватива, и пак и го е сложил, риска как да не е голям.
    Аааа...така директно не бива точно така...

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Напълно е възможно! Отивай до аптеката за тестче и хапченца, иначе след извесно време, може и да каниш из форума на кръщене!
    П.П.:Стискам палци да не е станало, ако е така, следващия път внимавайте повече!!!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    nemoje da zabremenee spoko za da zabremenee spermatozoida trqbva da se istrelq a ti ve4e si go istrelql

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си