.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nemoje da zabremenee spoko za da zabremenee spermatozoida trqbva da se istrelq a ti ve4e si go istrelql
    На теб само едно ще ти кажа- БИОЛОГИЯ ЗА 8 КЛАС, щото с тея знания няма да прокопсаш...
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nemoje da zabremenee spoko za da zabremenee spermatozoida trqbva da se istrelq a ti ve4e si go istrelql
    are kat pi6ete vuv foruma pone 4etete 4e e za NAD 13 GODI6NI ok? .. ne za drugo, a 6toto stavate sme6ni

Re: лееееко се притеснявам....

Цитирай Първоначално написано от nfs-fan
    значи сннощи с приятелката ми правихме секс със презерватив.. нали всичко е нормално.. свърших си... но след като свърших махнах презерватива и нямаше и две минути пак правихме секс ама без презерватив.... аве дали е възможно да е забременяла пожеше по пишката ми имаше още сперма..... иначе накрая не свърших в нея !
    не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път.....
    ако се изпикаваш след всяко празнене- няма прроблем!
    Що тябва да харесвам чалга???

Голям фен Аватара на Devilka

Re: лееееко се притеснявам....

Цитирай Първоначално написано от бастон
    Цитирай Първоначално написано от nfs-fan
    значи сннощи с приятелката ми правихме секс със презерватив.. нали всичко е нормално.. свърших си... но след като свърших махнах презерватива и нямаше и две минути пак правихме секс ама без презерватив.... аве дали е възможно да е забременяла пожеше по пишката ми имаше още сперма..... иначе накрая не свърших в нея !
    не се базикам като останалите ДЕЦА в форума, искам някой да ми отговори сериозно... не съм много наясно а и снощи го правих за 3-ти път.....
    ако се изпикаваш след всяко празнене- няма прроблем!
    това не "отмива" всички сперматозоиди.не е достатъчно само да се изпикаваш

бременна е когато го правихме с мама стана същата история и вече имаме блзинаци

Guest
    има доста голяма вероятност,независимо дали е в овулация или не.А за теста,нали се прави 7дни след акта...

Guest
    FATAL ERROR!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си