.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Как да продължа ?

С бившия ми приятел бяхме заедно около 2 месеца , в които "късахме" 6 пъти и то защото прави една и съща грешка. Днес бяхме на кафе с една компания и когато си тръгнах към спирката получих СМС , в който казва че съжалява и че ще се промени(за кой ли път ?!). Въпроса ми е какво да правя ? Да му дам ли още един шанс или му е много ?

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

6 пъти за 2 месеца е стра666но много!!! Ти си направила, каквото си могла(дала си му 666анс и то не 1 път). Вероятно си 4увала тези думи и преди... сега вярва666 ли му?!
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Обичам го...или поне така си мисля . Просто към него изпитам нещо , което не се чувства често. Незнам дали да му вярвам ...

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Въпрос на чувства ако го обичаш още... и искш да си с него... Даваи...

Колкото и да те боли и колкото и да ти бъде трудно трябва да го преодолееш.Да задгърбиш миналото и да продълиш само напред.Но за това ще се изсиква да си найстина много силна..А другият е много по лесен път..просто му проштаваш.Макар че до някаква степ и да простиш за поореден път не е лесно..Но моят съвет е да го оставиш веднъж завинаги..Ще намериш някой друг,който да те уцени и да не те варти само ..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ako nqkoi napravi greshka edin pat moje da ne q povtori,no ako nqkoi napravi greshka poveche ot 2 pati 100% shte prodalji...Nqma smisal ot vtori shans kolkoto i da vqrvash che shte se promeni...Kakva e greshkata vsashtonost!?
    No po princip mislq che ako skasash s nqkoi edin pat posle i da se saberete pak shte se skarate shtoto qvno ima neshto v nego koeto ne ti haresva

Мега фен
    Мда - интересно е каква е грешката. Ако е изневяра или обиди по твой адрес, няма прошка!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мда - интересно е каква е грешката. Ако е изневяра или обиди по твой адрес, няма прошка!
    Ами.. закача ме . То е на моменти ... сега може да е много мил , а след 10-15 мин. да се държи като говедо . "Късам" с него щото ми писва , но след 10 мин , ден или два съжалявам ...

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Принципно той си е взел полагаемата му дажба. Доста си му прощавала като гледам. Но както казва `Death`Whore`, ако е нещо не чак толкова безобидно, можеш да го питаш от какъв зор я прави тая грешка секи път. Ако не си задоволена от отг. можеш да му кажеш да ходи да търси друга, на която да се извинява. Тежко е, ама тва е положението.

8548

нз .... аз ебих ... 6-ти път ... но щом го обичаш ... дай му още един ПОСЛЕДЕН шансс .. ако пак сгафи .. му тегли една майна

Мега фен
    Град
    SF
    За тея два месеца 6 пъти са страшно много. Мойто мнение е да престанеш да му даваш още един и още един шанс. Явно просто си е такъв и няма да се промени. А така като само му прощаваш, едва ли не свиква с мисълта, 4е може да прави каквото си иска, да се държи идиотски и после вси4ко му се разминава и последствия няма никакви. Според мен не заслужава пореден шанс.

Робинята на Quench

Ако го обичаш,ще му вярваш и прощаваш(с мярка естествено).Ако той те обича,няма да се държи по начина,който си описала.И само за протокола,човек повтаря една грешка,доакто не я научи!

Дай му шанс на момчето!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Re: Как да продължа ?

Простиш ли му 2 или 3 пъти щи прощаваш още и още
    Но ако наистина мислиш че повече няма да се държи така му прости а ако продължава явно си е такав и няма да се промени колкото и да ти казва че съжалява
    But I don’t want to say goodbye
    And I can’t let you go even though it’s over
    I just can’t let you go.....{P}

Цитирай Първоначално написано от NeVeN4o`f
    Обичам го...или поне така си мисля . Просто към него изпитам нещо , което не се чувства често. Незнам дали да му вярвам ...
    Щом го обичаш дай му шанс нищо не губиш.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    София
    Пфф да любовта праи странни неща...
    Дай му шанс...Аз така бих направила... Въпреки че не съм човек който дава да му се скача по нервите, заради любовта прая много много много тъпи и необясними неща... Напраи го и ти ... Най-много да си изхабиш още малко и без това изтърканите нерви...
    Вие на хероин ли сте бе?

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    изпитателен период,ако сгафи му биеш шута,ако пък не си продължавате заедно...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Голям фен
    Всеки човек има право на 2-ри шанс.. от теб се иска да му го дадеш ако наистина искате да сте заедно .. а ако той наистина изпитва нещо към теб ще оцени този шанс и ще направи всичко възможно нещата между вас да потръгнат.. ако и след този шанс нещата са едни и същи мисля че няма да има смисъл да се измъчваш..продължи на пред няма да е последния.. стискам палци успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си