Цитирай Първоначално написано от Katerichka
Цитирай Първоначално написано от sar4ito
zdraveite kazvam se sara iskam da mi kajete va6eto mnenie za moqta istoriq zapoznah se v 4ata s edno prekrasno mom4e vliobih se v nego. az izpitvam golemi i iskreni 4ustva kam nego. no nesam sigorna za negovite toi mi kazva6e 4e me obi4a no do kolko e vqrno nz sega s nego s me razdeleni hodehme za opredeleno kratko vreme no az re6ih dago zabravq za6toto e pekaleno dale4 ot men no za sajalqnie nemojah dago zabravq opitah bezbroi pati i daje se opitah dase samoubiq zadari nego za6toto nemoga dasam snego samo ako mojeh da sam s nego bih bila nai 6taslivata na sveta ama nemoga jivota e nespravedliv nqma da razbere6 koga 6te se vliobi6. ne6to pove4e za men na 15sam i sam 8mi klas ot grat suhindol sam a toi ot stz. sega e na 17se. ne predi dalgo vreme edna negova fr me zapla6i da samgo osatavila na mira az bqh sprqla ama za kratko vreme sega pak si pi6em i govorim po tela. iskam da mi kajete va6eto mnenie za taq moq istoriq. edinstvenoto ne6to za koeto se molq e dago zabravq no nemoga za6to to go obi4am prekaleno mnogo molq vi kajete mi kakvo da pravq
И какво като си влиобена ? [/u]

ccc ne se zanimavai ... tuk polojenieto e tragi4no ... spored men momi4eto ili go boli glava/krak/korem/zub ili prosto dneska ne i e den