.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

Лъжа ли е всичко?

Става въпрос за сестра ми!
    Толкова е влюбена не спи и всички останали признаци за влюбване!
    Само че какво ли изпитва той към нея как да го провери и дали я лъже?
    Тя е на 18 той на 20
    Предварително благодаря!

Moderated by koalka
    т.1 от Правилника!

Ти да не си по големия браТ? , а по темата поговори с момчето.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    По малък съм Как точно да го за да не стане така да си помисли нещата не както трябва

Първо, темата не е за раздел Секс.
    Мисля, че всяка намеса от твоя страна ще бъде възприета отрицателно. Ако разбереш, че той я лъже, какво? Ако и кажеш, тя ще ти се разсърди, "Какво разбираш ти, бе, малък" и пак ще си продължи по старому. И аз имам по-малък брат и не бих му позволила да ми съ бърка.

Мега фен
    И по-малък, и по-голям брат, и родител НЕ ТРЯБВА да се бърка. Ако той наистина не е за нея, тя ще го осъзнае. А ако не го осъзнае, мислиш, че ти можеш да И повлияеш?

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Мисля, че всяка намеса от твоя страна ще бъде възприета отрицателно. Ако разбереш, че той я лъже, какво? Ако и кажеш, тя ще ти се разсърди, "Какво разбираш ти, бе, малък" и пак ще си продължи по старому. И аз имам по-малък брат и не бих му позволила да ми съ бърка.
    Ми много ясно че ще се интересувам да не е някоя от улицата!Просто ме е страх да не я нарани!

Мега фен
    Успокой се, де. Не е малка, избрала го е. Ако я нарани, ще знае занапред да не търси такива.

Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Ми много ясно че ще се интересувам да не е някоя от улицата!Просто ме е страх да не я нарани!
    Естествено е да се интересуваш, но по-добре не и се бъркай. Казвам ти го като човек, който е бил на нейното място.

Супер фен
    Awe ko 6 sa mesi6 na horata we!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Тая тема май не е много за тук. Освен това ние от къде да знаем какви са намеренията на момчето Х към момичето У...

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Ако я нарани го счупи после от бой
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    По малък съм Как точно да го за да не стане така да си помисли нещата не както трябва
    Parkinson po posledna informaciq ti be6e na 17,ot koga stana na 19+,4e sestra ti e i po-malka

ili pogovori s neq i q posyvetvai da govori s mom4eto naprao ili ne se byrkai vaob6te.. pyk ako q narani nqma da umre povqrvai mi seki e bil naranqvan ot liubofta..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

ами и ако той я оби4а няма на4ин да не се усети и нека тя да поговори с него относно 4увствата му към нея

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Я не им се бъркай на хората.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Parkinson po posledna informaciq ti be6e na 17,ot koga stana na 19+,4e sestra ti e i po-malka
    Ко имаш предвид че лъжи ли

Ами мисля,че сестра ти е достатъчно голяма за да си прецени сама,а и оня ако нешо се ебава с нея - свирни,ний ше дойдеме да го изпецаме

4oveko jivota e takuv vlubvane razo4arovaniq i si4kite mu tam gluposti ostaviq da se oparvq sama ne e tvoq rabota pone taka misql
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Awe ko 6 sa mesi6 na horata we!!!!!!!!!!!!

Град
    Пловдив
    не можеш се да си до нея и да я защитаваш! пък и не можеш да знаеш какъв е приятелят й... не е хубаво да се бъркаш... пък и човек се става когато сам се оправяш. важното е ти да си до нея когато се разочарова...
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Тая тема май не е много за тук. Освен това ние от къде да знаем какви са намеренията на момчето Х към момичето У...
    opredeleno taq tema ne e na mqstoto si

Temata ne e za razdel seks a po temata...nemislq 4e trqbva da se namesvq6 v tehnite otnosheniq...
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

em pogovori i s dvamata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си