.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

Ебаси ходих на козметик и нищо несе промени ...

Еи хора помагаите .. имам голям проблем с черните точки по брадата носа и челото .. направо са супер много .. ходих на козметик и тя ми ги изчисти като ми напраи супер големи рани и една седмица ме беше срам да излезнем от назе. И точно след още една седмица си бех същия се едно вобще несъм ходил на козметик ... как се махат тия черни точки кво да ги права ебаси

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Аз си взех това новото скрабче за лице Clean&Clear тъмносиньото-за черни точки и го ползвам вече 4 дни.Лицето ми си е много хубавичко И черните точки малко по малко се поизчистват.Иначе и аз ходя периодично на козметик,но ефекта в крайна сметка си е нулев,защото със всички фон-дьо-тени,коректори,пудри..... Но наистина съм доволна от този продукт!Ако искаш го пробвай.В по-добрите парфюмерии и аптеки го има.Цената е 7лв

Guest
    много ми е интересно как шси изчистя носа като по него те са като некви кратери се едно .. и са вдлъбнати навътре ...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Помниш ли когато ти правеха пилинг на лицето?Това попринцип влиза в програмата "почистване на лице"... Скрабът за лице е измивен гел с дълбоко почистващ ефект и съдържа голяма количество микрогранули които ексфолират дотолкова кожата,че се получава почти пилинг ефект.....направи си изводите сам Аз просто ти обусних какво става със лицето ти,докато ползваш този продукт Иначе на всички им е ясно какво представляват черните точки

Guest
    ами не намен неми е ясно какво представляват .. аз описвам просто как изглеждат .. и те са черни и са точки ... ---> черни точки та ше вида кво ше права ..

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Черни точки

Черните точки се получават, когато мъртви клетки и себум блокират фоликул на повърхността на кожата. Комбинацията от пигмента (протеина който дава цвят на кожата) на мъртвите клетки и себума дават тъмния цвят на черните точки. Това не е нечистотия, която може да бъде отмита.

Мазните кожи прилепят повече нечистотии от сухите и нормални кожи. Те се задържат в порите и се смесват с гъстата мазнина в тях. Черните точки допълнително разширяват порите и така кожата става груба.

Черните точки са причина за появата на акне. Когато пората е напълно блокирана, мастните жлези могат да бъдат засегнати и така да се появи пъпка.

Грижа:

1. Мийте лицето си с хладка вода и лечебен сапун, за да намалите омазняването и да се предпазите от инфекция.

2. Изплакването на лицето с чиста вода колкото се може по- често предпазва кожата от нечистотиите на околната среда.

3. Измиването трябва да бъде последвано от по- основно почистване, за да се премахне втвърдения себум и да се поддържат порите чисти.

3. Не използвайте овлажнители на мазна основа, особено върху засегнатите с пъпки участъци.

4. Черните точки трябва да бъдат третирани само от лекар или козметик, за да се избегне инфекция. Той ще изстиска сгъстения себум или натрупаните мъртви клетки с помощта на инструменти, които няма да наранят кожата ви.

---
    Това го извадих от http://tialoto.bg
    А иначе онова продуктче,за което ти говоря изглежда така:

Само че,естествено,надписите са на английски

туй става ли за момчета
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Off mnoo qsno che stava,be... tva da ne ti e intimen gel....tc tc tc....

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Off mnoo qsno che stava,be... tva da ne ti e intimen gel....tc tc tc....
    А интимният гел защо да не става за момчета? Е,вярно,че на момчетата не им трябва баланс на рН във влагалището...по простата причина че нямат такова ,но пък това е най-добрият начин за поддръжка на чистотата по тези части на човешкото тяло...
    Иначе става за момчета това скрабче

eeee to ot edno xodene na kozmetik nqma da se maxnat...to de da stava6e taka.trqa da xodi6 pereodi4no i 6te zabeleji6 razlikata
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Guest
    аз съм момче .. та както и да е ок шси го зема тва .. па ше вида
    а кво треа да значи тва
    3. Не използвайте овлажнители на мазна основа, особено върху засегнатите с пъпки участъци.

а към колко лева е?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    ако говориш за тва синиото момичето написа че е 7лв

ахъм мерси.

Guest
    а аз да отговоря...става въпрос за кремове на мазна основа...такива се ползват за суха (не дехидратирана, а суха) кожа...иначе хидратация е необходима препоръчвам розова вода...класика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си