.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    мани
    Guest

възможно ли е?

Адски ми е притеснено. Въпроса ми е следния- ден-два след овулация, възможно ли е да се забременее от слузта, която отделя момчето при възбуда? Не е имало полов акт, аз бях с дрехи през цялото време. Мисълта ми е ако след час, два като съм ходила до тоалетната и нещо е останало по пръстите ми може ли да стане беля? Пак повтарям - не е сършвал, само ми показа колко е мокър, а аз патката го пипнах.

хахахаха най вероятно да родиш някои козичка...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Споко мацка Всичко е наред!Дишай спокойно!Няма никаква опасност!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

сперматозоидите умират след 10-15 минути ... дори и да е имало такива.не си спокооо!
    {}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}

Град
    У дома пред компютъра
    Bremenna si ve4e, mnogo zakysnq.

ba xora vie biologiq ne u4ite li.. mom4eto trqbva DA SVYR6I v spermata se sydyrjat spermatozoidite a ako ne vlqzat direktno vyv vlagali6teto te gubqt energiqta si i ne mogat da dostignat do qi4nicite NE SI BREMENNA V NIKAV SLU4AI!!!
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Guest
    На всички, които отговориха сериозно -благодаря за успокоението, на тези дет' се изташакаха - мерси за усмивката, която изгря на лицето ми докато ви четях!
    Не си правех бъзик с този въпрос, просто ми беше адски притеснено.
    Пак благодаря!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На всички, които отговориха сериозно -благодаря за успокоението, на тези дет' се изташакаха - мерси за усмивката, която изгря на лицето ми докато ви четях!
    Не си правех бъзик с този въпрос, просто ми беше адски притеснено.
    Пак благодаря!
    Sorry само се пошегувахме
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    Q zemi razkaji kvo ste praili tolko

Цитирай Първоначално написано от L0v3`suX
    ba xora vie biologiq ne u4ite li.. mom4eto trqbva DA SVYR6I v spermata se sydyrjat spermatozoidite a ako ne vlqzat direktno vyv vlagali6teto te gubqt energiqta si i ne mogat da dostignat do qi4nicite NE SI BREMENNA V NIKAV SLU4AI!!!
    супер казано

Guest
    Както казах вече - НЕ СМЕ ПРАВИЛИ НИЩО! Щото бях ден след овулация и ме стегнаха разни шантави мисли...та за това ви питам. Баси, начела съм се на постинги за разни непорочни зачатия в един сайт - ми те заременяват девствени и от поглед. Викам си, че след като ги разказват тези неща сигурно има доза истина...за това се обърнах тук за съвет и помощ! Казвате, че няма повод за притеснение - вярвам ви. Поне съм сигурна, че ви описвам ситуацията такава каквато е била. Това е!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си