Колкото и нескромно да звучи, смятам, че имам доста обширни познания в много области. Знам много неща, дори и такива, които не ми трябват. Примерно знам почти всички столици в света. Естествено, че не знам всичко, но за нещата, които не ме интересуват имам поне основни познания, които съм получил от училище.

Добил съм знанията си благодарение на любопитството си. Аз съм направо гладен за информация и така съм от малък. Родителите ми не можеха да сварят да ми носят детски енциклопедии. Първата ми купиха още преди да започна училище и я изядох с кориците. Към втори клас, когато за пръв път поправих даскалката, детските енциклопедии не ми стигаха и четях учебници за 8ми клас и нагоре. В 6 клас бях минал материала по химия до 11 клас. Когато се сдобих с компютър и интернет, вече нямаше граници за любопитството ми.

Дали превъзхождам връстниците? Трудно ми е да преценя, защото моето обкръжение са все като мен. Но мисля, че общата ми култура е по-висока от средната и е достатъчна за възрастта ми.

Над 14 години съм.