Не смея да определя общата си култура като висока. Може да бъде на далеч по-високо ниво . Не смея и да се сравнявам с който и да е било. Но, както rosskata се определи, любопитна съм. Имала съм щастието да обогатявам общата си култура по различни начини - книжки (голяма страст), пътуване, общуване с хора от различни култури... За мое най-голямо щастие съм сравнително компетентна да разговарям с хора от всякакви страни, етнически групи, религии по достатъчно разнообразни теми...без да ги изумявам с предположения от сорта..."О, Исландия...това не беше ли някъде около Австралия?" или "Хмм, Норвегия...*мисли* Столицата на Швеция, нали?" (Една приятелка от Норвегия подивя като един младеж, мигайки невинно насреща й, каза тази реплика.) Тъй де, като не знам нещо чистосърдечно си признавам, че съм неука, и чакам да ме просветлят. Късметлийка съм, че обстоятелствата ми позволяват постоянно да научавам различни неща и да виждам света от гледната точка на хора със съвсем различни нрави, навици и култура. Пък и гимназията ми даваше изключително много възможности за развиване на всякакви допълнителни интереси и способности, стига да се възползваш - още една причина да се радвам на късмета си. С две думи, имала съм шанс да науча доста неща и да добия някакъв опит - благодарна съм. Дано и за напред да е така.

На 19

Edit: Аве, съдейки по безумния ми правопис и пунктуация, човек сериозно ще се замисли как съм завършила гимназия... Ша прощавате, неграмотна съм си...а и с пълния член от много време сме на "Вие"...