.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    CICKO
    Guest

ЛЯВОТО ЗЪРНО БЕЗПРИЧИННО СЕ "ДЪРВИ"

Момче съм и моля някой от спецовете тук да ми отговори ако има информация. .. Има също така някакво напрежение в лявата подмишница без да има подуване на лимфни възли или болка! Дали някой има идея? На 23 съм!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ЛЯВОТО ЗЪРНО БЕЗПРИЧИННО СЕ "ДЪРВИ"

Цитирай Първоначално написано от CICKO
    Момче съм и моля някой от спецовете тук да ми отговори ако има информация. .. Има също така някакво напрежение в лявата подмишница без да има подуване на лимфни възли или болка! Дали някой има идея? На 23 съм!
    а в тестисите някакъв осезаем проблем можеш ли да споделиш?

НАЛОЖИТЕЛНО е да се консултираш с андролог/уролог и той да направи изследване на два хормона. техните показания ще са решаващи относно диагностицирането на проблема.

на 12-16 това е нормално, на 23 вече се смята за патология, но в тази област всичко е много индивидуално и общите правила рядко работят.

Guest
    Сега,аз съм андролог.Наистина ти е притеснителен проблема и те съветвам да се консултираш с някой относно това.Не искам излишно да те притеснявам,но това е от хормоните.Например, ако тестостеронът ти намалее,това означава че почва да се развива женския хормон в теб- Естрогон.В смисъл, ставаш гей.Отивай веднага на лекар, защото ако е рано могат да ти бият тестостерон и да се оправиш,а ако не..сещаш се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Сега,аз съм андролог.Наистина ти е притеснителен проблема и те съветвам да се консултираш с някой относно това.Не искам излишно да те притеснявам,но това е от хормоните.Например, ако тестостеронът ти намалее,това означава че почва да се развива женския хормон в теб- Естрогон.В смисъл, ставаш гей.Отивай веднага на лекар, защото ако е рано могат да ти бият тестостерон и да се оправиш,а ако не..сещаш се

Голям майтап.
    Rammstein, Manson, Lordi, Divine!

Guest

Re: ЛЯВОТО ЗЪРНО БЕЗПРИЧИННО СЕ "ДЪРВИ"

[quote="batkodoki"]
    Цитирай Първоначално написано от CICKO

а в тестисите някакъв осезаем проблем можеш ли да споделиш?
    Nikakav problem niamam... vodia normalen aktiven polov jivot, nito konsistenciata nito kolichestvoto sperma nito goleminata na testisite ne e promenena....

CICKO
    Guest
    Propusnah da spodelia che vsashtnost chesti namiram v urinata mi .... razni bakterii stafilokoki, kooito trepia s antibiotik i te pak idat sled 5-6 meseca ...

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако ти си андролог, аз трябва да съм ото-рино-ларинголог. Не сте ли учили психологи първата година в у-тета?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си