- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НУЖДА ОТ ПОМОЩ!!
Здравейте!! Обръщам се към вас за помощ защото незнам какво да правя вечеСитуацията е следната гаджето ми се цупи от незмам си кога заради някаква пикла. Значи таз ми се пише приятелка, а същто така и на него и ся прави някакви фасони щот не и обръщал внимание?! Е на кво прилича това сега???
![]()
Не знам вече какво да си мисля за него и за нея също!!! Мисля че трябва да скъсам с него колкото и да ми е болно
![]()
![]()
Егати той ми се звери щото сам си въобразявала някакви работи ,а оази света вода ми се прави на интересна и се изкарва жертва уж щот аз сам била ревнувала!!! Моля помогнете какво да правя?? Да скъсам ли с него??
Да
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ако тези фасони са основателни имаш право, но ако си си ги изсмукала от пръстит-не!Твое е решението дали ще скъсаш с него, а и ти май вече си решила какво ще направиш.
Ти си решила май какво точно искаш да направиш,но за всеки случай да добавя нещо: който и да отрежеш от двамата няма да съжаляваш.Не им давай да ти се качват на главата и да ти пускат фитили.Ако държиш на гаджето тая лигла не ми се струва ,че ти е проблем да й кажеш да се омита. А ако не ти харесва гаджето ти да ти говори така.... ти си знаеш май
![]()
Ами сложна е ситуациятаможе да е синдромът противоположностите си приличат и той да я харесва тая пикла.Но пък може и да е неква курва и той просто да й се нерви.Трябва да говориш с него и да му кажеш:"Дори и при появата на най-малко чувства към нея у теб мисля,че трябва да скъсаме!"Така първо ако я харесва ще ти признае ако не любовта ви и връзката ми ще се заздрави :P
ne go ostavqi da se pravi na mn interesen...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick