- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zaslujava li si?
S gadjeto mi se razdelihme predi 1 sedmica, a mi se struva 4e e minala cqla ve4nost...Ne bih kazala 4e toi me otrqza, nito puk 4e az - nego, prosto bqhme stignali do edna situaciq, v koqto se bqhme iznerveli na max edin na drug i pone az smqtah 4e tova 6te e re6enieto...samo 4e toi prosto ne mi izliza ot glavata
ne sme razgovarqli ot togava, nqkaksi ne moga da preglutna tova koeto stana i da se durja otnovo kato sladka i mili4ka
Fakta e 4e me narani no ne moga da si go izbiq ot glavata
Veroqtno 6te mi trqbva vreme ili nai lesnoto bi bilo da mu namerq nqkoi "zamestitel", koito burzo bi me nakaral da gledam v druga nasoka. Bqhme zaedno malko pove4e ot 2 meseca, no za tova vreme naistina se zaribih zdravo i sega edinstvenoto koeto mi pre4i e sobsvenata mi gordost....zaslujava li si spored vas da se borq?
Според мен, ако продължиш да се бориш може да си го върнеш, но не за дълго...пък и нз дали ти точно това искаш?И май и ти не знаеш
Мисля, че е по-добре да го забравяш бързичко и да почнеш да му търсиш заместител!
Every moment is another chance...
ESTESTVENO 4 ENE SI ZASLUJAVA DA STRADA6 I DA MISLI6 ZA NEGO....AKO NQMATE POVE4E BUDE6TE ZAEDNOI az bqh bv takova polojenie....borih se okolo 2 meseca za da si go vurna, ni6to 4e toi me skusa
Napravo po edno vreme se poburkvah ve4e (moje bi 6tot go vijdah vd drn)....i na 3 mesec sled razdqlata osuznah 4e ge mrazq i mi trqbva6e o6te okolo mesec za da mi stane bezrazli4en
I tva sa 4 ZAGUBENI meseca..Vqrno re 4e probvah s drugi, no tva samo me sduhva6e, 67tot samo za nego misleh.....No eto sega se 4uvstvam super i si kazvam 4e ne SI E ZASLUJAVALO TOLKOVA DA SE OBSEBVAM OT NEGO \
/
За какво искаш да сте пак заедно?Отново да си изневерявате и да се тормозите ли?Тъпо ще е, защото и на двамата ви е ясно, че можете да сте други, което никаква връзка не е.Наранил те е, обаче и ти си правила същото.Имаш ли право сега да казваш"не знам дали ще мога да му простя, дали ще мога пак да започна връзка".Това не зависи само от теб, а и от него.По-добре не започвайте нищо, защото няма смисъл.Поне това е моето мнение.
Милата... как харесвам подобни характерипиши ми по скайп направо !
![]()
![]()
![]()
Виж са мацка,завършила си някакъв етап от живота си.Вече си без него и това е факт,като не сте се понасяли няма смисъл да се събирате,защото предишното време няма да се върне и няма да е така хубаво. Освен част от живота си ти си изгубила и приятел - за всеки би било загуба да е с един приятел по малко.
Ако ти е тежко се надявам стаята ти да има дебели стени,за да можеш да се наплачеш. Но после ти трябва да се усмихнеш да продължиш напред и да се радваш. Наречи го "заместител" ,но ново гадже ти трябва и съм сигурен че ще намериш.
Отворила си нова страница в съществуването си,пиши на нея без да гледаш в предишната![]()
Извинявай, моя грешка.Трябва да решиш дали искаш тази връзка, да си отговориш на въпросите дали няма да е същото и заслужава ли си?Защото все пак, за да се върнете назад, да започнете отново не става просто ей така.![]()
Според мен най добре е да продължиш напред и да го забравиш...Сега може би изпитваш носталгия или нещо такова...Но след като сте скъсали значи има защо и сигорна ли си че този проблем вече няма да го има?
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Хаха само не бързай много с тва, че да не вземеш после да повториш темата хеахеа![]()
znam kakvo emoq savet-nameri si drug
nqma smi da se izmu4vash i da si OTNOVO s nqkoi kato toi ne e edinstven
+ tova moje da namerish mom4e s koeto mn po dobre da se razbirate.. abe ne se vrushtaite kum stari vruzki - jivota e pred vas/nas
\
/
![]()