- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На кой колко му е пораснал(акълът)
Е, то, че ще го родиш на 18 не значи, че няма де е добре. все пак има работа, има баща,има баби и дядовци. с дружни усилия ще се отгледа 1 дете, а дори можеш да учиш задочно да речем.
И аз питах снощи приятеля си по темата и той каза, че по-склонен е да го гледаме, защото знае, че при мен 1 аборт може да доведе до смърт,ама не само на бебето. От друга страна е наясно, че не сме чак толкова млади и безотговорни и, че бебето би се родило като сме почти на 23-все пак не е някаква малка възраст. В крайна сметка аз си знам, че той не е готов за това, но би си поел отговорността ако стане. да не ми се случва скоро, че моя човек заедно да живеем не иска, пък ка моли да имаме бебе и сватба![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
...it's WilD ObseSSioN...
Наскоро видях една позната, която когато бях 6ти клас, а тя седми (че и следващата година) много често се разхождахме насам натам. Тя ми каза,че е родила бебе и много се шашнах. Мамка му...загубих ума и дума. Видях я тя да пазарува памперси, а аз се радвах,че ми подаряват балсамче за устни (защото ме мързеше д аотида да си купя). Не съм готова!!! Аборт...и съм почти на 17...
П.П. Бих искала д асе извиня на това момиче за балъшкият начин, по който тръгнах....нокато я видя ще го направя
mn me radva fakta 4e nqma jestoki hora sred vas ,koito da iskat da si izostavqt ditety v dom za izostaveni deca ...
az sum `ZA` aborta za6toto na tozi etap ot jivota si ne bih mogla da predloja i osigurq na deteto si jivota koito bi trqbvalo da ima i zaslujava da polu4i ... demek mi e rano![]()