.

Виж резултатите на анкетата: Какво правим,след констатиран 'фал'?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • аборт,как какво,аз съм на 14...

27 62,79%
  • е ще го гледам,къде ще ходя..

16 37,21%
  • за какво са домовете за изоставени деца?!

0 0%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е, то, че ще го родиш на 18 не значи, че няма де е добре. все пак има работа, има баща,има баби и дядовци. с дружни усилия ще се отгледа 1 дете, а дори можеш да учиш задочно да речем.
    И аз питах снощи приятеля си по темата и той каза, че по-склонен е да го гледаме, защото знае, че при мен 1 аборт може да доведе до смърт,ама не само на бебето. От друга страна е наясно, че не сме чак толкова млади и безотговорни и, че бебето би се родило като сме почти на 23-все пак не е някаква малка възраст. В крайна сметка аз си знам, че той не е готов за това, но би си поел отговорността ако стане. да не ми се случва скоро, че моя човек заедно да живеем не иска, пък ка моли да имаме бебе и сватба

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Замисляла съм се по въпроса и отговорът, до който стигам всеки път е - АКО евентуално стане такъв гаф => задължително аборт.
    Аз смятам, че едно дете е по-добре въобще да не се ражда, от колкото да води живот, който в повечето такива случаи би бил изпълнен с мъки. Защо да раждаш едно дете след като не можеш да му осигуриш всичко, от което се нуждае то, за да бъде щастливо и да води нормален живот?
    ...it's WilD ObseSSioN...

Голям фен
    Град
    :)
    Наскоро видях една позната, която когато бях 6ти клас, а тя седми (че и следващата година) много често се разхождахме насам натам. Тя ми каза,че е родила бебе и много се шашнах. Мамка му...загубих ума и дума. Видях я тя да пазарува памперси, а аз се радвах,че ми подаряват балсамче за устни (защото ме мързеше д аотида да си купя). Не съм готова!!! Аборт...и съм почти на 17...
    П.П. Бих искала д асе извиня на това момиче за балъшкият начин, по който тръгнах....но като я видя ще го направя

mn me radva fakta 4e nqma jestoki hora sred vas ,koito da iskat da si izostavqt ditety v dom za izostaveni deca ...
    az sum `ZA` aborta za6toto na tozi etap ot jivota si ne bih mogla da predloja i osigurq na deteto si jivota koito bi trqbvalo da ima i zaslujava da polu4i ... demek mi e rano

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си