- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- разхлабителни
Здравйте някой от вас ползвали разхлабителни и може ли да ми кажете някакви защото знам за шоколадчетата и чая в зелената опаковка .. така де някой ако е по запознат д апрепоруча нещо![]()
Има и хапчета,и прахчета.Толкова ли е трудно да отидеш до някоя аптека?!Ще ти дадат много обширна информация за разхлабителните под всичките им форми....
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
И английската сол също... да както казаха преди мен пътя, аптеката, информацията...
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
за какъв дявол са ви разхлабителни?
отслабване?
омг.. какви бели ще си докарате ,жална ви майка..
пийте зелен чай..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Може да се е запекло момчето....Първоначално написано от Ice_Queen_
...
от зеления мен много ме боли корема....
препоръчвам ти Bisalax хапчета са... бързо разхлабва, нито боли корема, нито тряя се наливаш с някви гадни чайовеуспех
![]()
Сигурна ли си, че ти е нужно разхлабително?
В момента имаш проблем със стомаха, или си въобразяваш, че така ще отслабнеш?
Не е хубаво да се пият слабителни лекарства, без наистина сериозна нужда - важно е червата да си оперират сами. Ако им помагаш постоянно, ще станат лениви и ще имаш още по-големи проблеми.
Предлагам, да хапваш по-течни храни - супички. Да ядеш плодове, които разхлабват - круши, примерно. Да пиеш зелен чай (но не измисленият китайски зелен чай за отслабване, а нормален зелен чай). И сутрин на гладно да пийваш по една чаша топла вода - полезно е. Да си устроиш стабилен режим на хранене - често и по малко.
Ако в момента ти е нужно разхлабително - има разни разхлабващи чайове, както и едни хапченца Сенна (билкови) - те вършат работа.
daaa mersi predi malko si zeh tezi hap4encetata sena mersiii na si4ki![]()
![]()
sladkoff - ПРЕСТАНИ..ВЕЧЕ ЗАСЛУЖАВАШ ЕДИН БАН..![]()
![]()
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от sladkoff
Ма не е и твой,нали ?
![]()
![]()
Вземи прочети правилата и престани да вадиш стари теми..
Не виждаш ли,че темата е от 2008 година- т.е. вече авторката намери решение по проблема си
![]()
..
Пфф..Хем виновна,хем нахална - пък и на туй отгоре се прави на голямата работа![]()
![]()
Пуснато на: Нед Апр 06, 2008 9:40 pm
А относно датите.
Ето къде ги пише:
http://prikachi.com/images.php?users/noname2009/5S.jpg - оградих го специално с червено![]()
Първоначално написано от sladkoff
![]()
![]()
В клавиатурата си - имаш едно бутонче "Print Screen SysRq" - натискаш го..След това отваряш "Paint" и натискаш CTRL+V..След това запазваш снимката
^ аз пък знам с PhotoScape![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от December
А може ли да ми обясниш как става ??
![]()
Имам я тази програма - обаче не можах да намеря откъде се прави
значи влизаш в главното меню дето е на PhotoScape и оттам на Screen Capture(с картинка на една ръчичка) и после избираш Capture Region ако искаш да е само за една малка част.Можеш и да избереш примерно Capture Window и да си снимаш десктопа (:Първоначално написано от SmilezZz
П.П. не ме бива много в обесненията,но това е лесно и 100% ще можеш да снимаш
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...