.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

...множествен оргазъм...

Момичета,получавали ли сте и при каква пози,кой от партньорите ви е успявал така да ви побърка,че да ви доведе до този екстаз и как се чувствахте после? Аз веднъж изживях това чудо и смея да твърдя,че просто няма с какво да се сравни. А вие?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    със сегашния ми партньор(демек приятелят ми) правя най-хубавият секс,които някога съм правила или мога да си представя..
    най-лесно достигам до оргазъм когато аз съм легнала по коремче и той е върху мен..а също и когато сме на бюро(или шкаф или квото си намерите там),легнала съм(или поне облегнала на нещо) и краката ми са на раменете му.. стига,стига вече,че чак след 1 месец ще се видим..

а при мен друг въпрос изникна днес..някои получавал ли е множествен оргазъм,сърцетуп и главозамаи при мастурбация?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    със сегашния ми партньор(демек приятелят ми) правя най-хубавият секс,които някога съм правила или мога да си представя..
    най-лесно достигам до оргазъм когато аз съм легнала по коремче и той е върху мен..а също и когато сме на бюро(или шкаф или квото си намерите там),легнала съм(или поне облегнала на нещо) и краката ми са на раменете му.. стига,стига вече,че чак след 1 месец ще се видим..

а при мен друг въпрос изникна днес..някои получавал ли е множествен оргазъм,сърцетуп и главозамаи при мастурбация?
    Ооо,да Случвало ми се е на мен да се почувствам така,защо,а на теб,мацко? Да не си прекалила с мастурбирането,с мисълта за твоя партньор Ех,къде ли е той да ти помогне , би ти се зарадвал

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    на 2000км,къде...
    иначе да.ама ми беше интересно при другите как е,затва попитах..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен
    Град
    sofiq
    da izpitvala sum.az bqh otgore

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    можели да попитам какво е множествен оргазъм (звучи ми като множествена склероза )

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз пък множествен не съм. Само....единичен... Но пак съм доволна. Ще чакам и такова нещо да ми се случи...

dammm..i az sum izpitvalaa...krakata mi bqha vurhu ramenete mu \/
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

.. ццц
    момиченца .. баБите ви без ни един оргазъм по 8 деца са раждали ..
    вие с множествени оргазми една умна мисъл не мое да родите !
    Да еба и еманципацията, да ебЪ и КосмополитЪн-а !
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    По време на самия акт не съм. Просто след 1 оргазъм не мога да чувствам вече нищо освен претъркване и болка. Но чрез стимулация на клитора-да и то не 1 път. Ами чувствам сетака, все едно съм се возила на центрофугата 3 пъти по ред. хубаво ми е, адреналитът е висок и не мога да си кажа името, ка моли 1 крачка да направя . Общо взето свърша ли 1 път после е много лесно и дори не е нужно да ме пипа. може само 1 мръсна дума да ми каже и аз пак съм свършила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си