.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: help!!

gracia_f
    Guest

help!!

nee znam kakvo da pravq strashno mnogo obicham edno momche i do predi izvesno vreme i toi tvyrdeshe che me obicha.....samo che az na nqkolko pyti se dyrjah gadno i sega mi se syrdi mislq che oshte mu puka...no nz daite mi savet kakvo da pravq

Мисля, че едно "извинявай, че се държах гадно" ще свърши работа
    Yeah, what I've felt
    What I've known
    Sick and tired, I stand alone
    Could you be there
    'Cause I'm the one who waits for you
    Or are you unforgiven too?

Ами те момчетата на тази възраст не са мнг на себе си,ама иначе той може да не е готов за връзка *хормоните му пречат* :P

Цитирай Първоначално написано от sorceress
    Мисля, че едно "извинявай, че се държах гадно" ще свърши работа
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Suglasna sum..izvini se i pogovori s nego.Samo taka shte si sigurna,che vse oshte ima nqkakvi chuvstva sprqmo teb!Za vruzka neznaq,no dori da si zapazite priqtelski otnosheniq sushto shte e dobre za teb,estestveno dokato ti se otdade vuzmojnost da zadulbaesh neshtata shtom go obichash..Davai ..edin razgovor shte ti pomogne
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

Еми държала си се гадно с него. Заслужаваш си го! Той се държи така, в следствие на твои реакции спрямо него. К'в съвет да ти дам... Забрави го, хвани си друг, който да прецакваш. Извини му се, признай си грешката, ако той има нещо към тебе, ще ти прости.

Мега фен Аватара на koalka
    А защо си се държала гадно?За да се направиш на интересна ли?Ако е бил просто един каприз твоето държание, честно казано не заслужаваш да ти прости!Говори с него, но бъди готова и за най-лошото(да не ти прости).

gracia_f
    Guest
    Blagodarq na vsichki za otgovorite.....da az naistina sym si vinovna samoche ne znaeh kakvo imam i mi se iska neshtata da se bqha poluchili po drug nachin loshoto e che toi izobshto ne mi dava vazmojnost da govorq s nego(ot edna strana e golqm inat a ot druga e i mnogo naranen predpolagam)kogato se vidim i az mu kaja che iskam da pogovorim toi mi kazva che nqma za kakvo da si govorim znam che ima nqkakvi chustva i negovi priqteli sa mi kazvali che mu e gadno.....mojebi trqbva da se otkaja az naistina sym si vinovna

Не се отказвай от това, което искаш . Тряя да си малко инат и малко амбиция да имаш ... отказвай се само в краен случай!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Не се отказвай от това, което искаш . Тряя да си малко инат и малко амбиция да имаш ... отказвай се само в краен случай!
    аз просто незнам какво да направя ......извиних му се,а той ме попита какво очаквам сега и аз се спекох...всъщтност какво бих могла да очаквам да забрави всичко и да бъде както преди .май трябва да се откажа въпреки,че не ми се иска..... благодаря все пак на всички,които отговориха.Надявам се да получа и осхте съвети де...

Мега фен Аватара на koalka
    Говори с него, какво друго да ти кажа...Трябва да се изясните и да му се извиниш.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    Ами те момчетата на тази възраст не са мнг на себе си,ама иначе той може да не е готов за връзка *хормоните му пречат* :P
    А ми то момичетата на тая възрас са мн на ясно. Само дето не знаят кфо искат.
    Както и да е. Извини му се! И го цункай винаги помага.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Guest
    сладурковци мерси много за отговорите извиних му се и засега сме приятели =D> =D> мисля че на този етап повече не мога да очаквам И мЕрСИ ОТНОВО НА ВСИчКИ \/ ПрАЩАм ВИ мНОГО мНОГО мНОГО цЕлУВКИ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    сладурковци мерси много за отговорите извиних му се и засега сме приятели =D> =D> мисля че на този етап повече не мога да очаквам И мЕрСИ ОТНОВО НА ВСИчКИ \/ ПрАЩАм ВИ мНОГО мНОГО мНОГО цЕлУВКИ
    браво на вас
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си