Здравейте!Имам нужда от помощ.Най-добрата ми фр,както и сичките ми др приятели не одобравят гаджето ми по незнайни за мен причини.Постоянно ми натякват да скъсаме.Признавам че и аз тръгнах малко прибързано с него,не бях сигурна 100% в чувствата си.И сега като ми говорят така супер мн ме объркват.С него ми е едно супер странно...ту ми е готино,ту ми е супер тъпо и ми иде да го пребия...Чувствам го като мн добър фр който мога да гушкам и целувам винаги когато пожелая....
Та вие как бихте постъпили в подобна ситуация???
Ам щом са ти приятели би трябвало да знаеш защо постъпват така .... пък и ако са ти истински приятели ще се радват за теб когато си щастлива независимо дали одобряват твоя авер или не .. поговори с тях и се изясни ... но ако са ти приятели не би трябвало така да те принуждават да късаш с човека с който искаш да си.Ам ако си от скоро с него ... това не е много хубаво,че ту ти е готино ту ти е тъпо .... пък и това може да се получава под влияние на приятелите ти ... защото на теб ти е кофти за тези неща които говорят и да си втълпяваш
Според мен прекалено много се влияеш от тяхното мнение и така те карат да се съмняваш в чувствата си, съмняваш се дали искаш да си с него, което е голяма грешка.Не трябва да ти пука какво мислят те, въпреки че са ти приятели.Това си е твоят живот, така че те нямат право да ти казват каквото и да било.
Реши сама дали искаш да си с него, а не се влияй от чуждо мнение!
naistina ne se vliqi ot tqhnoto mnenie,no gi pomoli da ti kajat pri4inite zaradi koito ne go haresvat.taka vse pak te mogat da ti otvorqt o4ite ako naistina sa pravi
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Аз съм в същата ситуация вече една година.Всичките ми приятели повтарят, че не е за мен, но аз не се отказвам.Голяма грешка ще бъде, ако се разделите заради приятелите ти.Тяхната преценка за него може да е напълно погрешна.Не се влияй твърде много от тяхното мнение, те не го познават както ти![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ем то проблема не е че само мойте фр говорята така,но и неговоте..неска си говорих с един от тях относно него и започвам да се чудя на кой да вярвам на това което прави или на това което говори...а приятелките ми не го харесват щот мислят че не е хубав (е не сичките де само 1-2) но др викат че ходил с мен само и само да ме вкара в леглото си и след тва да ме зареже...
Миличка много кофти ... ама виж ако му е само заради това да те вкара в леглото си той ще си го покаже сам.... винаги трябва да си имаш едно на ум.А на тия твоите приятелки които горовят,че не е хубав що не им кажеш,че не те ходят с него а ти и че не те го харесват а ти .. а те трябва едниствено да го приемат и да не говорят лошо за него защото така обиждат и теб.Ти нали си го харесваш....на хората никога неможеш да им затвориш устите...Не вярвай на тях .. нека да грешиш заради самата себе си а не защото слушаш хората около теб!Ако вие искате да сте си заедно ... те ще свикнат с този факт..абе да се опратя гледай си твоето щастие,спри да се съобразяваш с хората...все пак трябва да гледаш твоето щастие то е на първо място а не това на приятелите ти....!
ем мн пъти сме говорили за това,но май вече е твърде късно и наистина съм се очуждила![]()
Ти или приятелките ти ходите с момчето?![]()
Осъзнай се!Пък и е ясно,че не може той да се хареса на всички!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ае кфи глупости са тва ве. Ходиш с него само да го гушкаш и целуваш ли? Или пък твоите приятелки са толкова умни, че да ти казват, да го разкараш, щот не бил хубав (готин)?!??? Кви са тия тъпни? Ако пък си се очуждила, няма смисъл да тормозиш момчето. Секи по своя път и така...
Е че за какво трябва да слушаш приятелките си ... важното е ти как се чустваш с него?! Ако ти е приятно с него ... защо да го оставяш? Първо се замисли какви са ти чуствата към него ! И тогава ти си решаваш ! Но въобще не слушай приятелите си... Защото след време може да съжаляваш за това че си го оставила освен,ако няма основателна причина![]()
![]()
![]()
амм здравейтеимам една праителка и един приател, който преживяват същото заедно...Те четат и пишат въщо в тоя форум...за това ще говора в 3-то лице
Тя е по-малка от него и явно още не е осъзнала..че важното е не КОЙ харесва нейния приател а дали ТЯ го харесва
Той е по-голям от нея и не осъзнава (вече го осъзна де) че не и е дошло времето..но е готов да я чака за ВСИЧКО...
Те или ще са заедно или няма да са заедно...въпроса е дали ТЯ ще го разбере или ЩЕ ДЪРЖИ на въпростните си приатели..които нямат нейния характер,нито знаят какво тя чувства към него...има още еидин въпроса и той е дали ТОЙ ще чака достатъчноо...
чао за ся
![]()
Aми то сега може би само за теб са незнайни причини,за твоите fr може би са основателни.Трябва първо да чуем и тяхното мнение:
може да са видели да ти изневерява,
да са видели къф е прошляк,
да е циганин,
да те изпозползва
да е гнусен
да краде от теб
да се пипа там където не трябва и тн
Дай да чуем и мнението на някой твой friend![]()
Приятелите ти или ти завиждат или се грижат за теб.Ако хората,с които излизаш на кафе им казваш приятели не им вярвай,ама ако са някои които познаваш от доста време - довери им се,те виждат нещата обективно.Накарай ги да ти разяснят подробно ,ама подробно неговите недостатъци,по-малко от 3 са недостатъчни(тва значи че наистина може да те мятат).
Важното е да видиш истината сама за себе си.Ти сама прецени дали връзката с тоа пич е полезна или само ти наврежда.Аз винаги избирам приятелите си пред гаджетата,бих предпочел да оставя гаджето,но да остана с аверчетата,отколкото обратното.
Прецени и избери сама!
ем приятелите ми ги познавам от доста години и им много голямо доверие...а и аз винаги съм избирала приятелите пред гаджето,щот се пак приятелите са завинаги,а гаджето е само за няколко месеца...
samo edno 6ti kaja...sigurno ste super qka dvoika i tvoite fr si4ki iskat da imat kato tvoqta vr1zka a nqmat i za tfa iskat da q razvalqt!Ne gi slu6ai pls...4e 4ak mene 6e me e qd ako slu6a6 tqh!![]()
100% не ми завиждат...от близо една седмица ми е супер нервно и той само налива масло в огъня и се чудя до къде ще се стигне с тез караници...чесно казано не издържам вече..искам ми се да зарежа всичко и да избягам от всичко и всички...
Първоначално написано от divo_kotence
1во познавам момчето мн добре е и е със страхотен характер!често е и срамежлив,а пък и той не е от този тип момчета,които използват момичетата и ги зарязват!Абе с 1 дума пича си е супер сладур и е мн мн точен!Последнната му мисъл би била да те оправи и да те зареже!А и ако не държеше на теб,едва ли щеше да те запознае с нас!2ро момичето ми изглежда супер лапешко дупе,за да му гр прави такива филми!По добре да не беше тръгвала с него-само го нарани!3то като винаги избираш приятелите пред гаджето-тогава просто не ходи с никои,за да не нараняваш!Просто не се подиграваи на влюбен,защото съдбата ще ти се присмее по същия начин!още не си готова за връзка!![]()
![]()