- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОТМЪЩЕНИЕТО.......
Флиртувай с други момчета пред него...Това е най-гадното,което можеш да направиш,ако си му симпатична още.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
А ако никога не му е била ?Първоначално написано от nasty_f
Не се впрягай. Едва ли въпросното момче заслужава такова внимание от твоя страна.
Миналото си е минало!
И спри със сериалите!
Споко бе,и децата някой ден разбират какво е любов...и че ако тя е истинска не би била СПОСОБНА да му отмъстишОще повече че ако той не изпитва нищо към теб това ще ти бъде доста трудно.Може да е боклук,но просто го отмини и продължи напред-така по-бързо ще забравиш цялата работа.
Колко си наивна само... той казвал ли ти е в прав текст, че има сериозни намерения към теб? ..или просто ти се е искало да вярваш, че е така? Той не те е излъгал, защото най-вероятно нищо не ти е обещавал.![]()
Лъжата е дошла от самата теб. Ти си излъгала сама себе си, давайки си надежди и самонавивайки се![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Spored men nqma smisyl da mu otmyshtavash, typo e.Prosto ne se zanimavai s nego, to vsichko se vryshta typkano, sled vreme i toi shte strada tolkova kolkoto ti sega.
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
o i az iskax da otmushtavam na bivshia no tova beshe purvite dni .. nqma smi ot tova.. prosto e parvi4na reakcia posledvana ot bolkata .. ostavi vsi4ko v rucete na sudbata.. moje da vi zvu4i glupavo no vsi4ko v toq jivot rano ili kusno se vrushta... na vsekitaka 4e spoko
![]()