- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pedal li sam ?
abe iskam samo da pitam .. e sa se napushihme i sestra mi hvana i grimira 1 priqtel .. ama go grimira mn hubavoi sa kato go gledam i mi se iska da mu prusna gaza
.... a inache po princip super mn se kefq na jeni da ne si pomislite neshto ..are kajete mi .. kav sam gei li kvo che me navqvat takiva misli
![]()
manaf si...
Натам си се запътил май...![]()
може би би..![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ot aspirin blagoevgrad sam![]()
![]()
еми.. ако си отговориш на въпроса "гейско ли е да хванеш мъж за г*за и да ти хареса, при условие, че си мислиш че е женски" тогава ше разбереш и отговора на твоя въпрос
с к'во си се напуши по-добре ги спри че може и на сестра си да скочиш еиПървоначално написано от BlackDev1L
че от това по-зле здаве му кажи
![]()
Може и да си![]()
e pa zemi go prasni toq tvoq priqtel i ako zeme da ti haresa nachi si gei![]()
![]()
абе май не си още .. ама продължавай така и ше станеш
ето ти няколко допълнителни полезни съвета как да постигнеш мечтата си :
- купи си 'боксьорски маратонки' - от тия малко по-високите .. земи си накъсани дънки и ги носи в маратонките ..
- ходи на френски маникюр .. безцветен ала бала .. няма много ефект ама ше ти дойде отвътре да се праиш на путка
- отиваш на Герена, зимаш си карта за мачовете на Уеф$ке до края на годината .. така ако не станеш педал .. поне до курва ше го добутаме![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Otgovor:
Stimulirasto NE
ДА![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
педераст си няма спор!![]()
Педал сии спри с тез абсурдни теме дали си гей или траверс..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Маниак кфо толкоз се плашиш е .. ти си знаеш дали си гей , ама според мен си![]()
Вземи изчукай някоя женска, после хвани изчукай някой мъж и си помисли с кой ти е било по-хубаво ;) Ама май на към гей отиваш ...
bi,bi i spored men :PПървоначално написано от ABSOLUT`me
Първоначално написано от Devilka
хаха Или Би или Траверс...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
не знам, ма си прост, което не пречи за утвърдителен отговор на въпроса ти
Може да си БИ да те привличат и момчета и момичета а ако те привличат само момчета значи си чист гей.
мисля, че си пиян...
Пич Ти си апсолютен П * * * * * * Т..Най вероятно майкати ше се разкаива че те е родила..ма случва се , и животни се раждат!
niepedalite mnogo obi4ame kogato nqkoi ni bara po patkata. Ama moq suvet e da doide6 u nas da te ebem s manafite OBESI SE WE PEDERAST NE6TASTEN !