- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pedal li sam ?
Бягай да се прегледаш, че като ти видях жалкият пост и ми стана супер смешно...
opredeleno si na tova nivo. Ili 6te produlji6 kuM po gorno ili 6te ima za tebe "GAME OVER"Първоначално написано от Devilka
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Чисто професионално мнение на психолог - пич, ако неискаш да си гей трябва просто да спреш да мислиш за тия неща и да ги забравиш, щото ако ще мислиш за тях постоянно - постепенно наистина ще се превръщаш в гей..
[quote="assd"]не знам, ма си прост,
[/quote
че прост прост е то си личи![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
браво напушил си са газар стана ? хахах Ми земи го наеби е .. хаха или дай пак са напуши и налети на сестра ти идиоТ!!!Първоначално написано от BlackDev1L
не знам, ама искам да ебa сестра ти![]()
хахахах от цесека е \Първоначално написано от Spraymaster
/
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
ami mai si bi![]()
![]()
не се безпокой просто си един тъпак на 16 който се е напушил и фантазира...след 10г евентуално ще с еоправиш...![]()
божеее с трева и в майка си може да се влюбиш бе![]()
![]()
![]()
no exit
или напуканПървоначално написано от ShannonLarkin
Спокойно не си гей, просто си се напушил много здраво. А може да ти се иска нещо по различно от обичайното. Аз 1 пътк ато се напих ме прибличаше една приятелка ама тя ме сряза![]()
ne6to mai trevata tie e do6la v pove4espoko
kato se napu6i6 vsi4ko e vuzmojno dori i tova no edva li si gei prosto trevicata ti e podeistvala zdravo
WaTcH oUt PuNk Is CoMiNg
pedal si !![]()
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
Спокси, от тревата е!А иначе може и да си би, просто тревата да е отприщила "скритите " ти помисли
Никой друг, освен самия ти не може да ти отговори на тоя въпрос, ти как мислиш, гей ли си или е от тревата? \
/
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от Devilka
ili pak si napu6en....
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick