- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- LUBIMATA PESEN???
eooo xora i taka kajete koq e lubimata vi pesen abe pesenta koqto nai mn vi radva i abe vs tam koqto vi e na du6ata i tn ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Pantera - Cemetery Gates е една от многото ама понеже сега слушам нея и...![]()
брех..... всеки ден по една такас тема се прай![]()
Roki_Boy - мда схванахме ти мисълта![]()
Мойте фав песни са множко, но ме кеффка мноо на Еминем - Фак, ся си я слушкам![]()
![]()
По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.
Еми , попринцип супер много се кефя на Avril и Evanescence , обаче песента която винаги може да ме накара да треперя е Metallica - Nothing Else Matters...
ъъ...пише се Metallica - Nothing Else Mattersи ми е много чудно как момче ше се кефи на аврилката...ама айде да не подхващаме спорове...
Опс сори едитвам го , са се връщам от тренировка и малко не съм на 100% .. И бтв Аврилката си прави супер музика . Ай със здраве .Първоначално написано от ShannonLarkin
Nightwish-Slaying the dreamer![]()
Some things are better left unsaid!
last night на p.didy feat and keischia cole
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
и аз нещо почнах да пърпалясвам след като се върнах от концерта на Ричи Блекмор, за сега любимата ми песен на Deep Purple и любимата ми песен изобщо е Soldier Of FortuneПървоначално написано от Child_In_Time
iron maiden-different world (metal)
nel-milo moe(4alga)
ceca-lepi grome moi(srabsko)
spens-naprvami shastliv(bg rap) e tova sa moite lubimi pesni ot razli4ni stilove i kategorii v muzikata sa6to imam o6te mn lubimi pesni no za sega stiga tollko !!! :P![]()
Chris Brown - Yo ...(песничката ми е любима вече 1 година
)
Вие на хероин ли сте бе?