- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MIETE LI SE SLED SEX?
!Аз като шлекам гъзално и ако и е мръсен гъзъ после си мия само патока...Нема за кво цел душ да си зимам..а тя за да не се купе и мие и сфършвам в устата!
Аз си имам график
Къпя се когато краката ми започват да залепват за пода като ходя
Нема си променям графика зарад едното ебане я
Абе вие не знаете ли че водата изтънява кожата,кво се занимавате с глупости.аеее
hahahahaahahahahaahaahaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
E kak nqma de se kupe6 sled seks........
Zaduljitelno si vzemam du6 predi i sled seks...
Kak 6te si legna s momi4e poten, kirliv t.n
Ako nqma banq blizo v nai lo6iq slu4ai samo si izmivam onaq rabota.
Хм, ако свърши на мен-ок, но го е правил 2-3 пъти най-много. А и моето гадже след секс има една специфична и много възбуждаща мризма,а и аз също му мириша на секс. Не мисля, че сексът с него е мръсно нещо,че да се къпя. В крайна сметка си е секс, а не кърска работаПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
ми просто си измивам самите "органите" не мисля , че сексът е нещо заради което трябва всеки път да вземаш душ. Той не е нещо мръсно![]()
Взимаме си душ заедно. Не го правя обаче, защото ми е неприятно да усещам миризмата му по себе си, не ме е гнус, просто така сме свикнали. Забавно ни е да си взимаме душ заедно.
Имало е случаи, в които бързаме и не влизаме да се къпем, а чак след това влизаме в банята.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ъъъ...вие можете да ходите след секс?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Задължително миене, в най-добрия случай влизай под душа.
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
аз лично при 1 възможност влизам в банята.. а ако нямам такава -имам интимни кърпи4ки, но гледам до 2-3 4аса максимум след половия акт да се изкъпя
Това мнение много ми хареса, и аз съм на същото мнение мила !Първоначално написано от krem4et0
![]()
На мен пък ми се е случвало да не се окъпя чак до другата вечер и изобщо не ми е гадно.
Има ли по-хубаво нещо от това веднага след секса да се гушнете и да заспите? Без да ви дреме за нищо...явно повечето от вас не знаят.
naistina ot tova po-qko nqmaПървоначално написано от `Death`Whore`
ебати въпроса..много ясно![]()
no exit
Това ми е любимата частПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
по принцип след секс си взмам душ заедно с приятеля ми
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
сериозно ли... не започва ли да ти намирисва или поне на оклните...Първоначално написано от krem4et0
![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Първоначално написано от kuber
gavri6 se ...
nedei :P
Аз за тва кат си рпавя чекии и се цапам целия не се къпя да им е гадно на околнитеПървоначално написано от kuber
![]()
не, аз серипзно пиатм... не искам да обиждам, но след секса... спомнете си как сте се потили и цапали с разни течности... колкото и да обичаш човекат до себеси съвсем нормално е да се изкъпеш на това май му се викаше лична хигиена ако не се лъжа...Първоначално написано от silver_angel