.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Guest

Купувате ли си оригинални дискове?

...или в България това е нещо като екзотика?

Мега фен
    След като за един такъв диск работя ден и половина /и то само за издаден в България/, мислиш ли, че си купувам? Или бих дала евентуалната си заплата за друго?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    След като за един такъв диск работя ден и половина /и то само за издаден в България/, мислиш ли, че си купувам? Или бих дала евентуалната си заплата за друго?
    И все пак не би ли жертвала ден и половина бачкане за най-новият албум на любимата си банда...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    "Оригиналните дискове" в България се записват тук и тук им се слагат обложки-някой е купил авторските права и чисто и просто ги презаписва и ги пуска на пазара (поне така знам).
    А и защо трябва да си давам парите след като в интернет ги има...
    А и още нещо-ами ако по музикалните магазини няма това, което търся?Напоследък слушам банди, за които моите познати не са и чували напрамер, та нищо чудно и някой музикален магазин да ги няма.
    хъхъ..

Мега фен
    Разбира се, че не бих жертвала. Имам интернет и си тегля. Важна е музиката, а не да имаш оригинален диск.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    "Оригиналните дискове" в България се записват тук и тук им се слагат обложки-някой е купил авторските права и чисто и просто ги презаписва и ги пуска на пазара (поне така знам).
    А и защо трябва да си давам парите след като в интернет ги има...
    А и още нещо-ами ако по музикалните магазини няма това, което търся?Напоследък слушам банди, за които моите познати не са и чували напрамер, та нищо чудно и някой музикален магазин да ги няма.
    Прав/а си.В нашата страна е пълно с такива "оригинални дискове",но просто трябва да разпиташ и ще намериш мястото къде са истински.Лошото е,че такива има само в големите градове

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не давам пари за дискове. Когато имам много пари в излишък може би ще си ги купувам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Купувам си средно по 2-3 оригинални диска на година и така от 3 години. За сега имам само 2 диска на българска група, защото българските групи не правят достатъчно добри албуми, че да съм сметнал, че си заслужават парите...

`Death`Whore` - Казваш, че е важна музиката. Ами ще ти кажа, че качеството на музиката в един оригинален диск е далеч по-добро от това на mp3-ката. Това естествено се усеща само при добра звукова система. Казва четака наречения *.flac формат имал CD качество, но него не съм го пробвал и не знам дали е същото.

На мнение съм, че човек трябва да плаща според възможностите си. След като ги няма може да си купува по 2-3 диска годишно както правя аз, но съм абсолютно убеден, че българина дори и да забогатее пак няма да си купува дискове и ще си намери някое друго управдание.

Мега фен Аватара на quench
    досега съм си купил точно 3 диска и те са отишли за подарък,хахаха

пиратин съм,баце
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не, не си купувам.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Не мога да разбера хората, които казват, че харесват някаква музика, но не биха дали пари, за да подкрепят любимите си групи..
    бе едва ли любимците ми имат нужда от моите 12 лева
    аз подкрепям взимането на оригинални дискове за наши групи, но хайде сега - света си е устроен добре - хората в тези държави, на които икономиката е силно развита, могат да си позволяват да купуват оригинални СД-та... никой не може да иска от мен да си купувам ориг. албуми, след като цялото ми семейство живее с една заплата..

Мега фен Аватара на koalka
    Честно казано не си купувам.Не ми стигат парите за всичко, както и нямам излишни.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Не мога да разбера хората, които казват, че харесват някаква музика, но не биха дали пари, за да подкрепят любимите си групи..
    бе едва ли любимците ми имат нужда от моите 12 лева
    аз подкрепям взимането на оригинални дискове за наши групи, но хайде сега - света си е устроен добре - хората в тези държави, на които икономиката е силно развита, могат да си позволяват да купуват оригинални СД-та... никой не може да иска от мен да си купувам ориг. албуми, след като цялото ми семейство живее с една заплата..
    Логиката на това, че нямат нужда е доста побългарена... ами ако всичките фенове, които си купуват музика мислеха така...
    тези групи нямаше да съществуват- аз лично предпочитам вместо да изляза да се напия една вечер да си купя оригинален диск...
    всеки мисли според възможностите си
    а и не всички мислят така, купуват се албумите добре от хора, които нямат абсолютно никакъв проблем да си го позволят .. така че няма смисъл да мислил "ако .. ако"

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Ще си взема като проимам пари, набелязал съм си едни албуми

Мега фен
    Град
    SF
    Тц. След като има откъде да тегля, тва да дам 30 кинта за оригинален диск си е лудост.

Робинята на Quench

Мега фен
    Град
    SF
    според мен 10 лв за бг група и 20-30 за чужда не са много пари...
    Еми зависи от гледната то4ка.. за мен не са малко

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    според мен 10 лв за бг група и 20-30 за чужда не са много пари...
    Еми зависи от гледната то4ка.. за мен не са малко
    я го питай след 2-3 годинки като му увисне някоя на врата какво ще каже?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    samo na best izpulniteli i to mn rqdko

Супер фен
    Град
    VCHC
    купупвам си на български и тук таме на чуждестранни групи като до сега в мен от вторите не е оставал.. всичко отива за подаръци

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    не, за какво като мога да намеря песните в интернет

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

Мега фен
    Mo6no, душко, аз пари за свесни слупалки нямам и съм с едни смотани от седмици...а и слушам музика почти само на мп3-то - в нас уредба няма например. И ЦД плейър нямам...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    С удоволствие отделям пари в подкрепа на музиката когато това е възможно

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Немам пари за нищо ама си купувам оригинални дискове. Немах и уредба ама бачкАх и събрАх. И ми е ебати кефа да си купувам дискове.

Нищо че няма групи, няма сцена, няма концерти, няма нищо. Което пък е така щото българския "фен" е гадна пиявица дето тегли от интернет, би копал дупка 1 седмица и през нея да влезе на концерта вместо да плати вход, би изпил пред клуба 15 лева, но не би платил 5 за да влезе и така нататък.

Балъшка работа.. No money, no funny. Т'ва тряя да е положението. Или с други думи:

Като нямаш пари за музика няма да слушаш!

Имате пари за 1000 други глупости ама айде понеже музиката може на аванта, да се направим че нямаме пари за нея.
    Мама ви деба.

П.П. става на 95% въпрос за МЕСТНИ БАНДИ!
    П.П.2. Мама ви деба. Отново.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аз заботя за без пари
    Дискове не съм си купувал оригинални...даже и пиратски от някой не съм. Всичко презаписвани от някой или тегля. Бих дал пари за диск, стига да видя да се продават някъде.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    нали за тва е нета
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си