- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съмнения,съмнения и пак съмнения...
ЗдравейтеДо скоро,смея да кажа ,че всичко беше Ок с мен и приятеля ми.НО се появиха едни съмнения от моя страна.Значи ,,едно момиче му пише смс ,за кафе.Преди това когато му е поискала една нейна приятелка,телефона той е дал номер ,който вече не използва,но тя продължава да звъни,въпреки че той твърди,че не и е отговарял.Но ако едно момиче се уважава и си знае цената,когато няма отговор от другата страна,не се ли отказва ?Освен това,намерих снимки на някаква от неговия клас в компа му,а едната снимка е бая разголена.Той каза,че тя му е пратила снимките без той да иска,но не ми се вярва.За първи път ,съм в такава ситуация,усещам ,че ме лъже,но немога да го докажа.
![]()
![]()
ПитАм се ,защо не е казал ,че има приятелка при положения ,че сме заедно от не малко време?А когато видях снимките,и ми стана кофти,той дори не предложи да ги изтрие
![]()
Какво мислите,имам ли основание да се съмнявам,или прсото го ревнувам прекалено много
![]()
![]()
ГрОзНоТо МоМиЧе Се СъБуДи МаЛкО пО-кРаСИвО зАрАнТа.НяКаКъВ чОВеК НеЗнАеН,чУдЕн БеШе Го ПрЕгРъЩаЛ пРеЗ нОщА.ГрОзНоТо Бе СтАнАлО кРаСиВо,ТиХо Се УсМиХнА На ДеНя.Не ИзМи ЛиЦеТо сИ щАсТлИвО,зА дА нЕ иЗмИе И сЪнЯ