- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nezmam kakvo da pravq
Zdraveite , moqt problem e 4e haresvam edno mom4e ot klasa mi toi razbra tova i me otrqza kaza 4e sme bili ot edin klas i kato se skarame 6te se gledame na krivo.Neznam kakvo da pravq i kak da se borq za nego az naistina mnogo go haresvam i neiskam da sme samo priqteli! Kak da go nakaram da si promeni re6enieto![]()
![]()
![]()
По-добре не прави нищо, а и не мисля, че има смисъл.Той ти го е казал ясно, че не иска да има такава връзка.Ти само го харесваш, забрави го.
направих тази грешка и сега си плащам за това...недей да се хващаш за човек от класа...ще минат и заминат много...остави го,намери си друг,защото от личен опит знам скарате ли се ще ти се налага всеки ден да го виждаш и да се разминавате по коридорите...но ти си решаваш...
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
да ти кажа такива връзки са много гадни...аз има такава и ми трябваха няколко месеца за да си оправя отношението с това момче,то дори и в много редки случаи се случва така че пак да си останете приятели..така че не ти я препоръчвам
мила аз те съветвам да го забравиш,може би ще ти е трудно но от такива връзки рядко се получава нещо сериозно...той ти е казал че неиска да има нищо м-ду вас...така че не ти остава друго освен да обърнеш страницата и да гледаш напред...Успех!
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
щом само го харесваш-забрави го
Rodih se bez da iskam,shte umra bez da iskam,Za tova shte jiveq kakto az si iskam !!!
Ще си харесаш други, не се притеснявай. Момчетата не сме на изчезване, винаги ще има такъв, в когото да се влюбиш, такъв, към който да изпитваш симпатии. Не се притеснявай. Всяко нещо с времето си.
BOYO napulno te podkrepqm![]()
Мм лош избор.Не е изобщо да ходиш с някой от твоя клас.Въпреки,че аз съм била с съученик и после си останахме приятели,но това е едно от редките изключения.В повечето случай нещатат стигат до скандал и караници и ..направо не ми се мисли..ужас![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!