- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моми4ета кои е ва6ия идеал за мом4е
xexx shte mi sEeПървоначално написано от Nadelina
![]()
![]()
![]()
![]()
a btw...i Jesse McCartney ne e za izpuskanee![]()
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Ama za6to gledate samo v1n6niq vid?Ne e li po-vajen haraktera za vas?![]()
Малко неграмотно,ама напълно подкрепямПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ako бях момиче, щях да се обичам много![]()
АЗ ПА СЪМ СИ ЗА КРИС БРАУН![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Da poznaq li... Murgav bulgarin s tumni ochi i tumna kosa... i tumen K*R))))))))))
Daite mi sega pechalbata..
Защото си казват честно, без да разтягат локумиПървоначално написано от malkoto_sladur4e
Няма какво да ми се правите "Ми такъв характер, вътрешно красив иначе вида няма значение" няма какво да се лъжеме
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
аз съм техния идеал за момче![]()
![]()
![]()
така...защо пишели само за външния вид и споменавали известни личности..., защото се пита КОЙ те кефи, а не що за човек би те привлякъл!(вярно няма "й", но не трябва мн акъл да се сетишПървоначално написано от зззлла
)
та..., ще постна снимчици, предлагам и на другите да го сторят, та да си се порадваме заедно :P
1.Генчо:
(снимките не се доближавт и на 30% до излъчването му наживо
2.Wentworth:
дам..., тези момчета са страхотни(и не само по външност, но такава е темата сега), не може да се спори по въпроса![]()
кви са тия снимки на пендели в темата ве?
Няма мъж без недостатъци!Трябва да си изберем мъж чиито недостатъци не ни пречат!Аз искам моето гадже ( когато имам такова ) да се държи мило,да ме разбира и цени.....
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
аз нямам недостатъциПървоначално написано от gabrielka@a
![]()
Не мога да разбера как давате мъже като Бекъм, Бенингтън и Брат Пит
повърхостни хора всякакви за вас явно е важно само как изглежда ами характера къде го заебахте не мога да разбера?
Трябва да е мил, нежен добричък по възможност умен (но не прекалено за да не чувствам аз тъпа до него) и мн забавен за да не ми е скучно с него...
За мене пък външния вид никога не е бил важен а точно това какво има отвътре в човека!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ще ти повярвам само ако приятелят ти е грозен.![]()
Съжалявам , че аз трябва да ти го кажа , но май ще си останеш на сухоПървоначално написано от Nadelina
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
момичета, търсенето ви приключи
аз съм тук![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
Eh da bqha vsi4ki skromni kato teb
![]()
И аз съм тук.Първоначално написано от Seizure of Power
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
абе аз пък все си мисля.. ако взема, че го намеря тоя идеалния ама то да вземе да се окаже, че той пък търсел идеалната и кфо?! хахаххаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
BULLSHITS!Първоначално написано от gabrielka@a
Ти какво? Отричаш съществуването ми ли!?
Първоначално написано от Child_In_Time
Как може толкова безсрамно да лъжете? Големи сте лицемерки!Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
съседа
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!