.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Guest

Може ли да съществува приятелство между момче и момиче?

Не знам дали такава твма е пускана тук и дали е сложена в правилният раздел,но искам да питам според вас може ли да същесвува истинско приятелстжо между момче и момиче или това е просто един мит?

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    в моята компания сме около 15 момчета и 4 момичета имам изключително много добри приятели от противоположния пол...тъй че за мен момчетата могат да бъдат 100 пъти по добри приятели отколкото момичетата...защото м/у момичетата съществуват малки пречки...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

много ясно че може
    примерно
    има много момичета към които изпитвам чувства
    но те са само приятелски и нищо повече
    приятно ти е да си говориш с тоя човек и т.н.
    само че винаги едмо истинско приятелство може да
    прерастне в любов .може и да не прерастне

ако този отговор не те задоволява
    проверявай редовно в тоя раздел и като ме видиш че съм постнал
    "теорията за трите точки" влез вътре
    ако пък не ти се чака може да ти я пратя на лично

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje da ima!!! Imam priatel-myj.. istinski priatel.. I povecheto shte kajat.. che mejdu nas ima i fizichesko privlichane.. no ne.. nie s nego sme dostignali mnogo po visoko nivo na obvyrzvane.. Znam che moga da razchitam za vsichko na nego.. Znam che she byde do men za kakvoto i da bilo... Obicham go ujasno mnogo.. i sym mu blagodarna za vsichko koeto e pravil.. pravi.. i shte pravi za men...

P.S. V takava tema pisha za 495045056 pyt

Guest
    estestveno 4e su6testvuva..

Град
    Пловдив
    да може да съществува...дори някога такива приятелства много по добри от колкото между момичетата,защото доста често има спорове на тема момчета,но и зависи ако момичето или момчето харесва другия става малко неловко и някой път има опасност това приятелство да бъде разрушено

Супер фен
    Moje da ima istinsko priqtelstvo m-u momche i momiche.Az lichno imam priqteli mnogo poveche ot klkoto momiche i dosta si spodelqm s tqh i v trudni momenti po - chesto tqhnata podkrepq i pomosht tyrsq ot kolkoto na momichetata.Ponqkoga obache chuvstvata prerastvat ot priqtelski kym lubov i pochti vinagi se razvalqt sqkakvi vzaimootnosheniq m-u tqh.Tipichen primer - az i vibshiq mi,koito vse oshte obicham.
    Обичам те <3 !!!

Да.Между момче и момиче може да се създаде науписуемо красиво приятелство,но не винаги става така.Понякога единия започва да се влюбва и от там нататък...не е много добре ако другия го смята само за приятел.нО КАТО цяло найстина може да се получи добро приятеслтво между двата пола :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    И да има физическо привличане, пак може да има приятелство. Както лесбийките могат да имат приятели жени Гадно е, ако единият се влюби...защото приятелството се разпада...или ако не се разпадне, става неловко и на другия му става гадно...

Може, ама не е препоръчително. Както и да започне едно такова приятелство, рано или късно завършва по един и същи начин.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Може, ама не е препоръчително. Както и да започне едно такова приятелство, рано или късно завършва по един и същи начин.
    А той е...?

Голям фен
    Град
    :)
    Може д аима приятелство Имам много приятели момчета. С някои се знам откакто сме ходили под масата заедно (и си лафим за всичко заедно. Сега те ходят с някви сладурки. А преди сами помага.ли когато бях в кофти период с Един).Имам по-нови (с единят има някво привличане, но за връзка...не; други които ме дразнят и закачат - в класа ми, трети- с които разговорите пазят няква тръпка, но все пак не )
    И та може да има приятелство

според мен приятелството мом4е моми4е е най 4истото приятелство...оба4е мн 4есто ставаме прекалено близки и си втълпяваме 4е се харесваме...(но всъщност после разбираме 4е само сме си внушавали)

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Мислех си , че няма...
    ..но май има. Поне по това, което виждам от взаимоотношението ми с един определен човек.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

opredeleno moje da ima takova priqteli.na men li4no nai-dobriqt mi priqtel e mom4e i mng go obi4am.oba4e naistina ponqkoga moje da iznikne problema s 4uvstvata i togava stava mng kofti za6toto ako ne sa vzaimni hem ediniq e naranen hem se razvalq priqtelstvoto

Може да има ако не се влюбят един в друг може.

Priqtelstvo ima,no vinagi ediniq haresva drugiq..az imam pr-l s koito sme postoqnno zaedno ot moje bi veche 4-5 godini..predi vreme toi mi spodeli,che ne me priema samo kato priqtelka i vednuj se uvlqkoh i se pocelyvahme malko..napravih gruba greshka...az nikoga ne sum go priemala po nikakav drug nachin osven priqtel..sled tazi celyFka malko se pootdalechihme,zashtoto toi me pita dali shte izleze neshto i dali go iskam..bqh v koFti polojenie,no nemojeh da luja tochno nego i my obqsnih,che za men vinagi shte e samo pr-l.Imashe edin izvesten period ot vreme,kogato bqhme prestanali vsqkakvi kontakti..no veche vsichko si e nared..ne sme govorili poveche za tova..vinagi mi pomaga kakto i az na nego..razchitame samo edin na drug..Priqtelstvo moje da ima,no e jelatelno da ne dopuskate da ima simpatii i drugi chuvstva..tova e nai-iskrenoto i chisto neshto,no prerasne li v lubov nakraq vsichko ymira..i ti po kofti nachin..A ot vruzka da minesh pak na chisto i prosto pr-stvo nemoje da stane nikoga ..
    DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!

По- голямата част от приятелите ми са момчета, момчета с които може да се говори за всичко, дори имам едно приятелче, с което мога да си говоря за цикала за тампоните ми и кво ли не друго И няма да ти завижда, че си по хубава от него, нито пък, ще се карате за момчета... освен ако не е гей, ако не даже по скоро ще се радва на компанията ми...
    таа за приятелите ми момчета... повече споделям с момчета, от колкото с момичета, защото е всеизвестен факт, че момичетата сме клюкарки и се вманиячаваме, а момчетата приемат нещата по спокойно и не са толкова дребнави, и не си въобразяват неща като нас!
    за тва аз взимам съвети от момчетата (когато става въпрос за някой любовен проблем с гаджето) защото те най- добре разбират мъжката психика...
    но кофтито е че почти винаги става като в рекламата на спрайт... "най- добрия ти приятел те желае"............

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Да разбира се. Това е най-готиното приятелство. Просто идва един момент, в който приятелството прераства в любов. Но винаги можеш да получиш мн ценен съвет от противопожния пол.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Разбира се, че може! ПО-голямата част от приятелите ми са момчета и мога почти винаги да разчитам на тях. Имам им пълно доверие за всичко. Докато при момичетата въпросът е по-сложен. Там съществуват и други компоненти като злоба, завист, лицемерие... ПОне за мен момчетата са мн по-добри приятели от противоположния пол!
    Jivei divei i vsi4ko sha e okei

уж може

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Може да има ако не се влюбят един в друг може.
    да..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    разбира се ,че може ! Най-добрия ми приятел е момче
    I am a violet butterfly !

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Между момче и момиче може.. Обаче с бившето ми гадже още не можем да се погледнем в очите..Както в много случай - Зависи от човека.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз мисля,че е напълно възможно...какво като се от различен пол?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си