.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    a de
    Guest

Mi da!!!

Da spored men moje, pone moite istinski priqtreli sa mom4eta a mejdu nas otno6eniq po-zadulbo4eni nqma i ne jelaem da ima!!!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    според мен приятелството мом4е моми4е е най 4истото приятелство...оба4е мн 4есто ставаме прекалено близки и си втълпяваме 4е се харесваме...(но всъщност после разбираме 4е само сме си внушавали)
    напълно те подкрепям и знам,че аз разруших веднъж такова приятелство...и после разбрах,че съм си втълпила и смея да кажа,че сега се мразим...

Може. Грешите, като казвате, че задължително единия трябва да харесва другия. Както казаха по-нагоре ако им е приятно да си говорят един с друг, да споделят и т.н. защо да не го правят? Да не би да е задължително в този случай единия да е влюбен в другия?

Да може ако моми4ето няма хубава фигура,ина4е в никъф слу4еи няма добри приятели от разли4ен пол !
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Да ест че може.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Fucking_Life
    Да може ако моми4ето няма хубава фигура,ина4е в никъф слу4еи няма добри приятели от разли4ен пол !
    Това беше изключително ограничено мнение. Ти на колко си години да разсъждаваш така?! 10? Дори няма да си направя труда да ти отговоря, защото едва ли ще ме разбереш.

Цитирай Първоначално написано от second_heartbeat
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_Life
    Това беше изключително ограничено мнение. Ти на колко си години да разсъждаваш така?! 10? Дори няма да си направя труда да ти отговоря, защото едва ли ще ме разбереш.

верно тоя ще е някъв ограничен мишок щом мисли така , сякаш неговите приятели е "МОДЕЛИ" такива като него мишки много ме дразнят
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Значи забелязвам следното нещо тук във форума - момичетата твърдят,че е възможно такова приятелство и дори е често явление (разбирайки от постовете им),но те го гледат само от своята гледна точка. Защото те не харесват момчето,което им е приятел,а го считат само за такъв. Но дори не се замислят,че ние момчетата за да общуваме по-сериозно с някое момчие в 99,5% от случаите харесваме даденото момиче. Така че сами се досещайте до колко е възможно такова ВЗАИМНО приятелство БЕЗ никакво физическо привличане...
    Добро мнение! И аз съм на същото мнение!

Мега фен
    И какъв е проблемът да имам приятел, когото привличам сексуално? Не съм грозна, е баси. Това, че го привличам, не пречи да сме приятели. Красиви хора има много - трябва да сме приятели само с грозните ли? И аз мога да се кефя на някого и да сме САМО приятели.

razbira se 4e moje!!!!!!! ...shto da ne moje?!.. az si imam 2ma nai dobri fr i daje mi e mn`zabavno kato sum s tqh prosteim ot sekude...

estestveno 4e moje da ima daje nai dobriq mi priqtel v momenta ne e toi ami e tq i mn`q cenq i uvajavam kato takava
    awe LP rlz

Цитирай Първоначално написано от Lp`boY#
    estestveno 4e moje da ima daje nai dobriq mi priqtel v momenta ne e toi ami e tq i mn`q cenq i uvajavam kato takava
    aii mersi..

Да ве, много ясно, че в един определен период, поради емоционални подбуди, единият започва да се привързва към другия и стават белите после!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Да ве, много ясно, че в един определен период, поради емоционални подбуди, единият започва да се привързва към другия и стават белите после!
    da .. i kato sa 2ma ili 3ma.. i s 3mata li ??

Fucking_Life написа:

tfa puk e tolkova tupo i nevqrno !! ko pre4i ako momi4eto si ima hubava figura trqq li zadaljitelno mom4eto da e vlubeno v neq
    awe LP rlz

POLIGONECA
    Guest
    Естествено,аз лично имам много добри приятелки!!!

Голям фен
    Зависи някъде може да се срещне и такъв вид приятелство,но в повечето ситуации според мен винаги някой от двамата има повече от приятелски чувства към другия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си