- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли да съществува приятелство между момче и момиче?
Da spored men moje, pone moite istinski priqtreli sa mom4eta a mejdu nas otno6eniq po-zadulbo4eni nqma i ne jelaem da ima!!!
напълно те подкрепям и знам,че аз разруших веднъж такова приятелство...и после разбрах,че съм си втълпила и смея да кажа,че сега се мразим...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
Може. Грешите, като казвате, че задължително единия трябва да харесва другия. Както казаха по-нагоре ако им е приятно да си говорят един с друг, да споделят и т.н. защо да не го правят? Да не би да е задължително в този случай единия да е влюбен в другия?
Да ест че може.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Това беше изключително ограничено мнение. Ти на колко си години да разсъждаваш така?! 10? Дори няма да си направя труда да ти отговоря, защото едва ли ще ме разбереш.Първоначално написано от Fucking_Life
Първоначално написано от second_heartbeat
верно тоя ще е някъв ограничен мишок щом мисли така , сякаш неговите приятели е "МОДЕЛИ" такива като него мишки много ме дразнят![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Добро мнение! И аз съм на същото мнение!Първоначално написано от ATAKABG
![]()
И какъв е проблемът да имам приятел, когото привличам сексуално? Не съм грозна, е баси. Това, че го привличам, не пречи да сме приятели. Красиви хора има много - трябва да сме приятели само с грозните ли? И аз мога да се кефя на някого и да сме САМО приятели.
razbira se 4e moje!!!!!!! ...shto da ne moje?!..az si imam 2ma nai dobri fr i daje mi e mn`zabavno kato sum s tqh
prosteim ot sekude...
![]()
![]()
estestveno 4e moje da ima daje nai dobriq mi priqtel v momenta ne e toi ami e tq i mn`q cenq i uvajavam kato takava![]()
![]()
![]()
![]()
awe LP rlz
aii mersi..Първоначално написано от Lp`boY#
![]()
![]()
![]()
![]()
Да ве, много ясно, че в един определен период, поради емоционални подбуди, единият започва да се привързва към другия и стават белите после!
da .. i kato sa 2ma ili 3ma.. i s 3mata li ??Първоначално написано от BAYO
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fucking_Life написа:
Да може ако моми4ето няма хубава фигура,ина4е в никъф слу4еи няма добри приятели от разли4ен пол !
tfa puk e tolkova tupo i nevqrno !!ko pre4i ako momi4eto si ima hubava figura trqq li zadaljitelno mom4eto da e vlubeno v neq
![]()
awe LP rlz
Естествено,аз лично имам много добри приятелки!!!
Зависи някъде може да се срещне и такъв вид приятелство,но в повечето ситуации според мен винаги някой от двамата има повече от приятелски чувства към другия![]()