- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- imam problem
iskam da popitam zaglejdam se vav penisi te na mom4etata,iskam da razbera da li tova ozna4ava 4e sam gay aide pi6ete
дам 100% си педал![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Мх...зависи защо ги гледаш?възхищаваш ли се или сравняваш?![]()
Da!!
мии брат или ти е малка пишката и гледаш на другите каква е или наистина си ГЕЙ ако си гей спох нема да ти мине![]()
според мен в това няма нищо лошо..е, стига да не прекаляваш. може би чувството е изпитателно..искаш да видиш нещо различно от своето, да сравниш или нещо подобно. щесто това изчезва до няолко месеца, понякога остава за цял живот или пък трае ди като не бъдеш с момиче, но гей е прекалено казано според мен! ако изпитваш физическо усещане на възбуда и на страст, ако си представяш разни полови сцени с хора от твоя пол...е тогава можеш да се наречеш гей...но всичко е твърде относително..!
само не разбрах това да дето си го казал за това че сравняваш или за това че се възхищаваш ?!?
ооо недей за притеснява ще разбереш дали си гей или не като му доде времето за сега се придаржай към МАДАМИТЕ![]()
![]()
Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!
късно е за него вече от другия БРЯГПървоначално написано от maple
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Какво като се заглеждаш по мъжките пениси?!Нали не се заглеждаш по задниците им!
samo kato ti gledam nabora sam 100% sigurna che stava vapros za sravnenie i ti e interesno na drugite kolko im e golqm i takiva neshta!Spokoino![]()
xaxax ako naistina si 92....daje i da si gei nemislq che she go razberesh...to na taq vazrast mom4etata oshte neznaqt kade sa namirat....che kamoli kfi sa...i opredeleno sam saglasna che stava vapros za sravnenie
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
той най добре си знаи.Първоначално написано от sladurana2319
![]()
tva che gi gledash nishto ne znachi moje da ti e liubopitno neshto ama gledai da ne ti sa priiska i da gi pipash shtoto togava 100% sha si gei
Не зна4и, 4е си гей![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
ами дали си гей или не тжа зажиси от на4ина по които заглейда6 пенисите на другите мом4ета! например и аз сум се заглеждала по бустове на други моми4ета (рядко) но в никакув слу4аи не сум лесби извиняваи ама кат мине покраи тебе жена с големи бомби няма как да не ти се набият в окото! но ве4е ако пожелае6 не6то пове4е от това само да го заглежда6 е тогава ве4е си гей!!!
WaTcH oUt PuNk Is CoMiNg
Зависи на колко години си.Първоначално написано от ww92
На 13-14 години сме си ги мерили дори сме ги лъскали групово/всеки своята/, но никой от нас не станал педал. Това е като за убиване на нагона, но ако си по- големичък е крайно време да си хванеш некоя девойка за цицте и да видиш че всички пишки ще ти излязат от главата даже и от двете
А забрави да питам: Ндървяш ли се като ги гледаш пишките? Щото ако лъскаш бастуна гледайки как разни си ги дървят ходи и им ги лапай направо............
Dosta 4esto momi4etat se zaglejdat vdrugi momi4eta, a i jeni... ne znam i na menmise e slu4valo, no tova ne zna4i 4e sym lezbiika, ima6e edno mn hubavo izkazvane,koeto be6e 4e ako nqma6 seksualni me4tis myje, to ne si gei... prosto ne obry6tai vnimanie na tova... spored men e normalno (sravnitelno)