- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- питане
Значи циците ми са силиконови и онзи ден паднах по стълбите и едната цица се разцепи съвсем малко. ажете къде да ида на пластичен хирург или да ида при този който ме е ебал - грешка ебал и направил циците.
Значи циците ми са силиконови и онзи ден паднах по стълбите и едната цица се разцепи съвсем малко. ажете къде да ида на пластичен хирург или да ида при този който ме е еб а л - грешка е б ал и направил циците.
Пластичен Хирург
Мисля че е логично .........
но може би ти си изключение
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
също така мове да пробваш с пихиятър, чувала съм че поагат при такъв вид травни
УСПЕХ
темата пак е някаква ебавка.. , а като падна да не ти падна и нуса като на майкал джексън?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ох, ако е вярно(в което се съмнявам, и то жестоко)-иди при хирург...
Ако не е (което е по-вероятно!)-бързо при психиатъра!!!!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
по скоро е русаи психятара не помага :P
ем нали имаш още 1 цица кво се оплакваш за другата зашия с конец..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аре стига, де...занимавайте се с тва да пускате смислени теми, а не да приказвате врели-некипели...относно конкретната тема...: хитро измислено....Първоначално написано от Adwokat
Ся ще се обиждаме ли, кво?И аз съм руса!Първоначално написано от DzVErA*
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Руса а хм...Първоначално написано от aniezina
![]()