- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момиче
има едно момиче от моето училище една година по малка и ми е симпатична но не знам как да я заговоря само на здр сме и нищо др даите съвети как да постъпя какво да правя
След здрастито й кажи още нещо. Всичко опира до това да си намериш ташаците.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Вземи и роза и няма да трябва да говориш !![]()
ее ии като и дам роза да ме гледа тъпо и тва ще е :Д ок след като я попитам как си каквоо др мога да питам защото сме само на здр и изведнъж да и пиша нз
Ако ,те гледа тъпо значи тъпа по скоро ще ти благодари и мисля че натам ще трябва да си отвориш устата и от там да излезе някаква реч , може би покана .
Какво ще й пишеш, бе? Спираш я в коридора и я каниш на импровизиран бой със снежни топки следващото междучасие/след даскало.
В това време точно да нямате за какво да си говорите...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Еми трябва да си общителен, иначе нямаш шанс. Ти как заговаряш на първия учебен ден(първата година в новия клас) съучениците си. Еми така заговори и нея. Можеш да и поискаш и скайп и започвате да си пишете. След известно време(ама недей да чакаш твърде много и да станете мн добри приятели) и признаваш чувствата си, ама НЕ по скайп, че е много тъпо! Покани я на среща и действай. Може дори и да я целунеш, ама не знам на колко сте, пък и не ми изглеждаш от най-смелите. Успех все пак.![]()
Харесваш я,харесваш я ...ама до кога?!xD
То не всичко дето лети,се яде.
ПП:Не бъди дърво,спираш я и я заговаряш.Нямате ли общи познати,дори учители ,които преподават и на двамата?(примерно)
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
кажи й здрасти, дръж се мило с нея, а не като поредния сваляч
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???