.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    еми на по 19-20 години да решиш да се задомяваш си е малко риск едно е това за парите ,а й можете да си омръзнете малко и знаеш както следва после

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Цитирай Първоначално написано от KuPO
    еми на по 19-20 години да решиш да се задомяваш си е малко риск едно е това за парите ,а й можете да си омръзнете малко и знаеш както следва после
    а ве да еба напрао ми убиваш надеждите
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

не ми е това целта просто си е мое мнение не ви познавам така че може и да греша ти питаш ние ти отговаряме

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Град
    на плажа =)
    6te se opravite !!! s teb sme !

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    6te se opravite !!! s teb sme !
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си