- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да заговоря момиче за Секса ?
Начи искам да питам , как да намекна и да заговоря момиче за секса , смисъл дали е навита ...
Ъъъ...като за начало поне знае ли ти името?близки ли сте?целувал ли си я?на колко години сте?
важни са тия подробности
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
даваш и 10лв. и си ти![]()
![]()
![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
Еми Гаджета сме аз на 16 тя на 15 , целуване , натискане сичко ... кви са тия начини кажи![]()
emi 4e kaji i si go napraogolqq raota
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Нейскам да си помисли че съм с нея само заради Секса или нещо от този род ... в смисал да е по тактичноНейскам да и го казвам направо
ми покани я да гледате видео..там вече ще се пробваш..ако не е готова още - ще гледате наистина видео![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
благодаря за помоща![]()
тя може и за 5 да са навиеПървоначално написано от KuPO
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
питай си я бе човече...нали сте си гаджета все пак...![]()
тряя мадамата ти знае нуждите \
/
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Първоначално написано от PoLiToOo
може да е срамежлив човека..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
emi 6ibai q napraoo![]()
така е най лесноПървоначално написано от masster dogg
![]()
![]()
xaxax gluposti!she q pitash prosto zapochni da i sva;qsh bluzata i tq ako nes e vazprotivi znachi deistvai xaaxax
ama parvo q vazbudi celuvai q po vrata i ustata i q obarvai po gardite korema i dupeto xaaxaaxax da ne q nalegnesh da i svalqsh bluzata izvednaj dokato si gledate filma axaxaxax![]()
Еми некой път като се натискате просто продължете...кфо ще я питаш дали иска.....Можеш да и убиеш желанието,пък ако не ще....Ще разбереш спокоПървоначално написано от LuZeR
![]()
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Поздрави я с песента "Бум Шака-Лака" или както там се казваше на Орк. Варненци... така де на варненските ганстери![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Леле, човече аз, ако съм на тебе ще я разцепа без да я питам..![]()
![]()
![]()
Покани я у вас да гледате филм и както казаха по-горе да е нещо романтично ...позчни да я целуваш ... прекарай ръка през косата и ... целуни я по шията и и прошепни на ушенце "желая те" ... продължавай с целувките и ако не те спре значи е готова ... и действайте .... Успех !
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
.........
![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me
ми не я питай а ми направо нападай по4нете да се натискате и ако тя не спре давай малко по малко и си вземи своето
![]()
ае късмет
има достатъчно добри съвети тук, амо просто мое мнение , е докато правите секс просто и кажи поедно време, че много я искаш... тихичко така...
бахти философията има.. дали е готова.. може я натиснеш леко и да разбереш... хахаха нали или то е много сложно за мозъка ти .. следователно и изцепи въпроса.. " искаш ли са ебем?" и ще има пляяяяссс червена бузка ... за тва цунка .. цунка по връта... цунка по надолу .. и такааааПървоначално написано от LuZeR
ще осетиш ...
не е сложно
![]()
![]()
Moqt napravi taka : " bqhme na plaj iii v vodata se pipahme mnogo i az se mu se ka4vah na vratleto i mi hvashtashe krakata.. i se zavyrtqh taka 4e da sam otpred i mi kaza.. milo mnogo me vazbujdash seriozno i ne izdyrjam i az mu kazah mi milo i ti men.. i toi me popita iskash li tova koeto i az.. i az MU KAZah 4e iskam daje vednaga no mai ne e udobno 6toto bqhme s mnogo golqma grupa priqteli a i e typo.. i kato se pribirahme bqhme v edin djip sednahme otzad samo dvamata i si govorihme i mn strastnop se celuvahme i se pribrahme izkypahme.. i.. otidoh v tqh i pusna 1 film.. i me hvana i premesti na legloto
i se celuvahme i nakraq si4ko si idva ot samo sebe si toi po4na da mi diga bluzkata da me celuva cqlata i az sy6to i taka se sablqkohme i dvamata i si4ko si doide na mqsto tova e BILO NAI prekrastniqt mi sexualen myj v jivota mi vinagi znaeshe kak da si go iska.. i e pravil vinagi taka 4e v vsqka edna secunda da go jelaqno za sajalenie
se razdelihme .. no nqma zn.. ee nz ako SAM USPQLA DA TI POMOGNA otidete na basein na mqsto na koeto da ste blizo edin do drug i da ne vi pritesnqva mqstoto.. ne da se nae*ete v baseina a da se vyzbudite taka 4e i dvamata da izgarqte ot jelanie da go napravite " USPEXxXx