.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    чудо
    Guest

Аз ли несъм вред или другите?

защо всички в класами е поне едно 90% от тях постоянно се хвалят как се се напили как кои с кои се е бил напушил скарал и такива за мен тъпи работи аз ли смао не го възприемам това? те ме мислят едвали ен за тъп като непупа и не се напивам абе проста работа какво мислите? като са пияни кои знае какво велики са ама ходи обясняваи...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Нормално, навсякъде е така
    За тях може ти да си тъп и скучен, ама си най-умния щом не правиш такива работи Да не ти дреме за мнението на другите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Guest
    к0и клас си?

Град
    Русе
    бе нз кат се саберем компанийка ей тей за настроенито някоя друга чашка ,но и аз не пуша и ми добре важното ми е КУПОНА да стаа ВЕСЕЛО !!!
    Ako si izmorena - si pochini.Ako si samotna...ela pri men!

Споко пич,нищо ти няма.....Просто си го осъзнал малко по-рано.....И на тях ще им дойде времето да го осъзнаят!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си